Se pregateste un aluat de clatite clasic.
Se curata merele de coaja, se curata de seminte, se taie rondele.
Rondelele se prajesc in ulei de masline si se pun pe un servetel de hartie pentru indepartarea surplusului de ulei.
Se ia cate o rondea si se introduce in compozitia de clatite.
Se prajesc ca si clatitele.
Se pun pe farfurie si se servesc cu toping de dulceata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii