Aluatul de clatite se prepara din ingredintele mai sus amintite si se coc clatitele.
Crema se face astfel, se pune la fier laptele cu esenta de rom, cubul de unt si zaharul. Cand laptele fierbe se adauga nuca si se lasa la feirt pana se face o crema groasa.
Se umplu clatitele si se ruleaza. Se aranjeaza intr-o tava de iena unsa cu unt si se introduc la cuptor 5 minute.
3 albusuri si 6 linguri de zahar se bat pana se obtine spuma.
Aceasta spuma se aseaza peste clatitele scoase din cuptor si se mai lasa la cuptor inca 15 minute pana se intareste albusul si devine maroniu.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii