Am pus pe rând, într-un vas, ingredientele pentru aluatul de clătite și am omogenizat, obținând un aluat consistent, nu gros. Nu am folosit zahăr în aluat deoarece pudra de roșcove are o aromă deosebită; o tentă dulceagă, carameloasă.
Am conectat Panini Maker Breville la sursa de curent iar când a fost gata de treabă am copt câte șase mini-clătite deodată.
Pentru crema de brânză am mixat brânza împreună cu zahărul, conținutul păstăii de vanilie și iaurtul. La final am încorporat și coaczele cu ajutorul unei spatule.
Am pregătit apoi ganache-ul de ciocolată omogenizând ciocolata și untul în smântâna dulce. Se poate pregăti pe bain marie sau direct pe sursa de căldură dacă folosiți un vas cu fund stratificat.
Am montat prăjiturelele alternând câte o mini-clătită, cremă de brânză așezată neglejent și hanache. Stratul final - puțină cremă de brânză și un ciorchine de coacăze roșii.
Am păstrat prăjiturelele la frigider pentru aproximativ 30 de minute și le-am servit cu... maximă poftă! :)
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii