Se amesteca compozitia pentru clatite din:ouale,faina,300 ml lapte,100 ml apa minerala,dupa care se lasa putin sa se linisteasca compozitia.
Sosul cu care se ung clatitele, se face astfel:
Se toaca ceapa (foarte marunt)si se caleste intr-o lingura de unt peste care se presara niste faina si se mai caleste un pic.Se stinge cu 200 ml lapte si cele 4 linguri de smantana(numai daca este nevoie se mai adauga 100 ml supa).Se da in fiert sosul, dupa care se condimenteaza cu sare,piper si un pic de nucsoara,la care se adauga sunca taiata subtire,(fasiute cat mai mici)cascavalul Se incinge cuptorul. Se coc 10 clatite,care apoi se ung cu sosul pregatit in prealabil.Intr-un vas de yena se pun clatitele pe doua randuri,peste care se toarna restul de sos si se presara parmezanul si se pipereaza pe deasupra.Se baga la cuptor 30 minute.Pofta buna !!!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii