Curatati cartofii si taiatii cuburi. Spalati vinetele, dovleceii si ardeii si taiati toate cuburi, sa fie la fel de mari ca si cuburile de cartofi. Taiati in jumatate rosioarele eliminati semintele si zeama apoi taiatile si pe ele cuburi. Intr-o tigaie puneti 3-4 linguri ulei adaugati legumele, sarati, acoperiti cu un capac si lasati sa se prajeasca 10-15 minute amestecand din cand in cand cu o lingura de lemn. Spre sfarsit adaugati busuiocul. Intr-o alta tigaie puneti 2 linguri parmigiano si distribuiti-l uniform cu dosul lingurii. Cand branza incepe sa se topesca si sa se rumeneasca, iesind ca o foaie de clatita, puneti-o pe o farfurie si umpleti-o cu putin din legume dupa care rasuciti foaia.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii