IN FAINA CERNUTA SE ADAUGA OUALE.SAREA,BICARBONATUL SI CATE PUTIN LAPTELE.LA URMA SE ADAUGA BEREA SAU APA MINERALA,ULEIUL SI MIROSURILE(LAMAIE SAU PORTOCALA RASA).OMOGENIZAREA SE FACE CU AJUTORUL FURCULITEI. COMPOZITIA TREBUIE SE FIE F. FLUIDA PENTRU A SE OBTINE CLATITE SUBTIRI.ACEASTA COMPOZITIE SE DA LA FRIGIDER CATEVA ORE. EU PREPAR ACEASTA COMPOZITIE DE SEARA SI LE COC DIMINEATA.VA SPUN UN SECRET:CAND PUNETI ALUATUL IN TIGAIE ACOPERI-O CU UN CAPAC.SE VA COACE MAI REPEDE .DEASEMENI CIND O RASTURNATI IN FARFURIE ACOPERI-O CU UN CAPAC SI VETI VEDEA CA SE VOR MENTINE FRAGEDE SI CATEVA ZILE.EU LE UMPLU CU NUTELA SAU DULCEATA ATUNCI CAND LE SERVESC.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii