Pentru clatite, se amesteca laptele, oul, faina si condimentele.
Pentru clatite, se amesteca laptele, oul, faina si condimentele. Se pune faina, 2-3linguri odata, pentru a nu se face cocoloase, dupa care se adauga si restul de faina. Se coc clatitele la foc potrivit.
Intre timp, se macina pieptul de pui. Se incinge o tigaie cu uleiul de masline si se pune ceapa maruntita. Dupa ce se caleste ceapa, se adauga pieptul de pui, ardeiul si apa. Se fierbe pana ce apa scade. Se lasa la racit. Dupa ce carnea se raceste, se adauga crema de branza cu verdeata. Se amesteca, iar cu aceasta compozitie se umplu clatitele coapte. Se asaza intr-o tava de yena, deasupra se bate un ou cu smantana si se toarna peste clatite. Se pun in cuptor 15 minute. Se scot si se rade cascavalul deasupra, se mai lasa 5 minute sa se gratineze.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii