Sbateti impreuna laptele cu ouale adaugati sarea ,faina si untul topit pana devine o compozitie omogena dupa care lasati in frigider pt o ora.Dupa faceti clatitele intr-o tigaie unsa cu un pic de unt. coaceti spanacul cu un catel de usturoi daca va place si un pic de ulei fara sa adaugati apa doar cu apa ce are dupa ce l-ati spalat si acoperiti cu un capac.Eu l-am copt pe abur daca vreti mai light.Dupa ce s-a racit il maruntiti si il amestecati cu urda,oul,parmezanul si condimentele si omogenizati bine. Preparati sosul topiti untul adaugati faina si amestecati bine dupa care turnati laptele cald si amestecati sa nu se faca cocoloase.Fierbeti cateva minute si e gata. Pe fiecare clatita puneti o lingura de umplutura si rulati ,le asezati int-un vas termorezistent uns cu un pic de unt,acoperiti cu sosul,sosul de rosii si deasupra cascaval ras sau parmezan in mod generos.Introduceti tava in cuptor la 180 de grade pana se rumenesc deasupra.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii