Sbateti impreuna laptele cu ouale adaugati sarea ,faina si untul topit pana devine o compozitie omogena dupa care lasati in frigider pt o ora.Dupa faceti clatitele intr-o tigaie unsa cu un pic de unt. coaceti spanacul cu un catel de usturoi daca va place si un pic de ulei fara sa adaugati apa doar cu apa ce are dupa ce l-ati spalat si acoperiti cu un capac.Eu l-am copt pe abur daca vreti mai light.Dupa ce s-a racit il maruntiti si il amestecati cu urda,oul,parmezanul si condimentele si omogenizati bine. Preparati sosul topiti untul adaugati faina si amestecati bine dupa care turnati laptele cald si amestecati sa nu se faca cocoloase.Fierbeti cateva minute si e gata. Pe fiecare clatita puneti o lingura de umplutura si rulati ,le asezati int-un vas termorezistent uns cu un pic de unt,acoperiti cu sosul,sosul de rosii si deasupra cascaval ras sau parmezan in mod generos.Introduceti tava in cuptor la 180 de grade pana se rumenesc deasupra.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii