Sbateti impreuna laptele cu ouale adaugati sarea ,faina si untul topit pana devine o compozitie omogena dupa care lasati in frigider pt o ora.Dupa faceti clatitele intr-o tigaie unsa cu un pic de unt. coaceti spanacul cu un catel de usturoi daca va place si un pic de ulei fara sa adaugati apa doar cu apa ce are dupa ce l-ati spalat si acoperiti cu un capac.Eu l-am copt pe abur daca vreti mai light.Dupa ce s-a racit il maruntiti si il amestecati cu urda,oul,parmezanul si condimentele si omogenizati bine. Preparati sosul topiti untul adaugati faina si amestecati bine dupa care turnati laptele cald si amestecati sa nu se faca cocoloase.Fierbeti cateva minute si e gata. Pe fiecare clatita puneti o lingura de umplutura si rulati ,le asezati int-un vas termorezistent uns cu un pic de unt,acoperiti cu sosul,sosul de rosii si deasupra cascaval ras sau parmezan in mod generos.Introduceti tava in cuptor la 180 de grade pana se rumenesc deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii