autor:

mariana

» » Aperitive

Clatite pane umplute cu ciuperci

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 martie 2009

Ingrediente
- faina, apa, 1 ou, sare din care se fac clatitele, - ciuperci, ceapa, sare, piper, - faina, ou, pesmet, ulei

Dificultate: Medie Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Dupa ce au fost facute clatitele, se calesc 2 cepe, apoi se pun ciupercile fierte inainte, taiate julien. Se calesc putin, se adauga sare si piper. Din aceasta compozitie se pune cate 1 lingura pe cate o clatita. Se impatura ca sarmalele, se dau prin faina, ou batut (cu sare) si pesmet. Se prajesc in ulei incins. Sunt delicoase. Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite pane umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Gogosari cu sos

Gogosari cu sos

Gogosarii se taie fideluta. Intr-o oala de 8-10 litri se pune sosul de paste de tomate, uleiul,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
pachetele de primavara

pachetele de primavara

legumele pentru umplutura se cales la foc iute in ulei:ceapa,morcovii,ardeii,varza. in privinta

12 voturi    4 comentarii
2h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

    In umplutura pentru clatite eu pun si un ou,apoi le pregatesc la fel dar le fac la HOT PAN.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 mai 2009

    Atat clatitele desert cat si cele aperitiv sunt delicioase.

Dificultate

Medie

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
ciolan cu fasole

ciolan cu fasole

- fasolea boabe se pune la inmuiat in apa cu o seara inainte de a se pregati mincarea - a doua zi

17 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
tiramisu

tiramisu

Se freaca 2 galbenusuri cu 250 gr zahar tos pana se face o crema groasa si mai deschisa la culoare,

3 voturi    2 comentarii
20 min
Torturi
Vinete umplute la cuptor

Vinete umplute la cuptor

Vinetele se spala si se taie pe lung pe jumatate.Se scoate miezul din ele, dar nu pana la coaja,

2 voturi    2 comentarii
60h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

In umplutura pentru clatite eu pun si un ou,apoi le pregatesc la fel dar le fac la HOT PAN.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Rulada de legume