Clătite pufoase reţetă
Se dă mărul prin răzătoare. Într-un vas se bate oul şi se amestecă cu laptele bătut şi cu untul. Peste amestecul obţinut se adaugă conţinutul plicului şi se amestecă uşor cu ajutorul unui tel (puţin timp).
Se încorporează stafidele.
Se ia o tigaie mică, se unge cu o lingură de ulei şi se încinge la foc mediu. Cu ajutorul unei linguri se aşează clătitele în tigaie şi se prăjesc pe fiecare parte până capătă o culoare brun aurie.
Se servesc calde, pudrate cu zahăr pudră

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii