autor:

mogoanta daniela

» » Dulciuri diverse

Clătite pufoase reţetă

Autor: mogoanta daniela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mogoanta daniela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 aprilie 2010

Ingrediente
1 ou, 100 ml lapte bătut, 1 lingură de unt sau ulei, 1 măr mic, În plus:2 linguri de ulei pentru prăjit, 1 lingură de zahăr pudră pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se dă mărul prin răzătoare. Într-un vas se bate oul şi se amestecă cu laptele bătut şi cu untul. Peste amestecul obţinut se adaugă conţinutul plicului şi se amestecă uşor cu ajutorul unui tel (puţin timp).

Se încorporează stafidele.



Se ia o tigaie mică, se unge cu o lingură de ulei şi se încinge la foc mediu. Cu ajutorul unei linguri se aşează clătitele în tigaie şi se prăjesc pe fiecare parte până capătă o culoare brun aurie.

Se servesc calde, pudrate cu zahăr pudră
Daca ti-a placut reteta noastra "Clătite pufoase reţetă" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clătite pufoase reţetă cu pepene galben

Clătite pufoase reţetă cu pepene galben

Vin cu inca o reteta de clatite, de data aceasta niste clatite pufoase cu o umplutura si un sos de

3 voturi    1 comentariu
45 min
Dulciuri diverse
Clătite pufoase reţetă cu cacao, mascarpone si caramel

Clătite pufoase reţetă cu cacao, mascarpone si caramel

Pregatim sosul caramel. Intr-un vas, punem la topit zaharul. Lasam la foc mic, si supraveghem

0 voturi    0 comentarii
40 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 ou
  • 100 ml lapte bătut
  • 1 lingură de unt sau ulei
  • 1 măr mic
  • În plus:2 linguri de ulei pentru prăjit
  • 1 lingură de zahăr pudră pentru ornat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Tort cu fructe