autor:

mogoanta daniela

» » Dulciuri diverse

Clătite pufoase reţetă

Autor: mogoanta daniela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mogoanta daniela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 aprilie 2010

Ingrediente
1 ou, 100 ml lapte bătut, 1 lingură de unt sau ulei, 1 măr mic, În plus:2 linguri de ulei pentru prăjit, 1 lingură de zahăr pudră pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se dă mărul prin răzătoare. Într-un vas se bate oul şi se amestecă cu laptele bătut şi cu untul. Peste amestecul obţinut se adaugă conţinutul plicului şi se amestecă uşor cu ajutorul unui tel (puţin timp).

Se încorporează stafidele.



Se ia o tigaie mică, se unge cu o lingură de ulei şi se încinge la foc mediu. Cu ajutorul unei linguri se aşează clătitele în tigaie şi se prăjesc pe fiecare parte până capătă o culoare brun aurie.

Se servesc calde, pudrate cu zahăr pudră
Daca ti-a placut reteta noastra "Clătite pufoase reţetă" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clătite pufoase reţetă

Clătite pufoase reţetă

Intr-un vas se amesteca laptele batut cu ouale,untul, vanilia si zaharul. Intr-un alt vas se amesteca

13 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri
Clătite pufoase reţetă cu miere si nuci

Clătite pufoase reţetă cu miere si nuci

Pentru inceput, amestecam ingredientele uscate (faina, zahar, sare, praf de copt, jumatate lingurita

1 vot    0 comentarii
50h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 ou
  • 100 ml lapte bătut
  • 1 lingură de unt sau ulei
  • 1 măr mic
  • În plus:2 linguri de ulei pentru prăjit
  • 1 lingură de zahăr pudră pentru ornat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Jello