Coastele le spalam foarte bine sub jetul de apa calda.
Curatam usturoiul si il pisam.
Intr-un bol punem vinul, sare, piper, boiaua de ardei, cimbrul, usturoiul pisat si feliile de lamaie.
Amestecam bine, punem coastele in acest bait si le dam la frigider pentru 2 ore.
Dupa acest timp le asezam intr-un vas yena si rasturnam si baitul.
Spalam ceapa verde, o taiem rondele si o asezam peste coaste.
In vasul mic cu cutit al mixerului vertical punem rosiile, oregano, putin piper si le pasam.
Acest sos il turnam uniform peste coaste.
Bagam vasul il cuptor, il aprindem si le lasam sa se patrunda bine.
Cam intr-o ora si jumatate ele sunt facute, descoperim vasul si le mai lasam 15 minute pana prind o crusta deasupra.
Le scoatem sa se racoreasca si sunt numai bune de servit.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii