Coastele le spalam foarte bine sub jetul de apa calda.
Curatam usturoiul si il pisam.
Intr-un bol punem vinul, sare, piper, boiaua de ardei, cimbrul, usturoiul pisat si feliile de lamaie.
Amestecam bine, punem coastele in acest bait si le dam la frigider pentru 2 ore.
Dupa acest timp le asezam intr-un vas yena si rasturnam si baitul.
Spalam ceapa verde, o taiem rondele si o asezam peste coaste.
In vasul mic cu cutit al mixerului vertical punem rosiile, oregano, putin piper si le pasam.
Acest sos il turnam uniform peste coaste.
Bagam vasul il cuptor, il aprindem si le lasam sa se patrunda bine.
Cam intr-o ora si jumatate ele sunt facute, descoperim vasul si le mai lasam 15 minute pana prind o crusta deasupra.
Le scoatem sa se racoreasca si sunt numai bune de servit.
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii