Coaste de ied in sos de rosii la cuptor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Coaste de ied in sos de rosii la cuptor

Ingrediente

  • 4 bucati coaste de ied
  • 5 catei de usturoi
  • 1 ceapa verde
  • 1 cana vin rosu
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 4 felii de lamaie
  • 300 gr rosii in suc propriu
  • 1/2 lingurita oregano

Mod de preparare

Coastele le spalam foarte bine sub jetul de apa calda.

Curatam usturoiul si il pisam.

Intr-un bol punem vinul, sare, piper, boiaua de ardei, cimbrul, usturoiul pisat si feliile de lamaie.

Amestecam bine, punem coastele in acest bait si le dam la frigider pentru 2 ore.

Dupa acest timp le asezam intr-un vas yena si rasturnam si baitul.

Spalam ceapa verde, o taiem rondele si o asezam peste coaste.

In vasul mic cu cutit al mixerului vertical punem rosiile, oregano, putin piper si le pasam.

Acest sos il turnam uniform peste coaste.

Bagam vasul il cuptor, il aprindem si le lasam sa se patrunda bine.

Cam intr-o ora si jumatate ele sunt facute, descoperim vasul si le mai lasam 15 minute pana prind o crusta deasupra.

Le scoatem sa se racoreasca si sunt numai bune de servit.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura