Coastele le spalam foarte bine sub jetul de apa calda.
Curatam usturoiul si il pisam.
Intr-un bol punem vinul, sare, piper, boiaua de ardei, cimbrul, usturoiul pisat si feliile de lamaie.
Amestecam bine, punem coastele in acest bait si le dam la frigider pentru 2 ore.
Dupa acest timp le asezam intr-un vas yena si rasturnam si baitul.
Spalam ceapa verde, o taiem rondele si o asezam peste coaste.
In vasul mic cu cutit al mixerului vertical punem rosiile, oregano, putin piper si le pasam.
Acest sos il turnam uniform peste coaste.
Bagam vasul il cuptor, il aprindem si le lasam sa se patrunda bine.
Cam intr-o ora si jumatate ele sunt facute, descoperim vasul si le mai lasam 15 minute pana prind o crusta deasupra.
Le scoatem sa se racoreasca si sunt numai bune de servit.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii