Coaste de ied in sos de rosii la cuptor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Coaste de ied in sos de rosii la cuptor

Ingrediente

  • 4 bucati coaste de ied
  • 5 catei de usturoi
  • 1 ceapa verde
  • 1 cana vin rosu
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 4 felii de lamaie
  • 300 gr rosii in suc propriu
  • 1/2 lingurita oregano

Mod de preparare

Coastele le spalam foarte bine sub jetul de apa calda.

Curatam usturoiul si il pisam.

Intr-un bol punem vinul, sare, piper, boiaua de ardei, cimbrul, usturoiul pisat si feliile de lamaie.

Amestecam bine, punem coastele in acest bait si le dam la frigider pentru 2 ore.

Dupa acest timp le asezam intr-un vas yena si rasturnam si baitul.

Spalam ceapa verde, o taiem rondele si o asezam peste coaste.

In vasul mic cu cutit al mixerului vertical punem rosiile, oregano, putin piper si le pasam.

Acest sos il turnam uniform peste coaste.

Bagam vasul il cuptor, il aprindem si le lasam sa se patrunda bine.

Cam intr-o ora si jumatate ele sunt facute, descoperim vasul si le mai lasam 15 minute pana prind o crusta deasupra.

Le scoatem sa se racoreasca si sunt numai bune de servit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort copii

Tort copii

Tort copii
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni
Gogosi cu ciocolata
Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor