Coaste de miel marinate pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver

Timp pregatire
140 minute
Complexitate
redusa
Coaste de miel marinate pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver

Ingrediente

  • - 1 bucata intreaga coaste miel
  • - ulei de masline
  • - 50 ml bere nefiltrata
  • - usturoi pudra
  • - sare grunjoasa
  • - boia dulce
  • - boia iute
  • - piper
  • - cimbru proaspat
  • - cartofi
  • - morcovi (subtirei)
  • - 1 dovlecel zucchini
  • - 1 cana cu apa

Mod de preparare

Coastele se condimenteaza cu sare si piper. Se pregatesc aparatul de vidat Food Saver si caserola pentru marinare de la Food Saver. Se adauga putin ulei de masline, berea, coastele. Se presara praf de usturoi, boia dulce multa si un vrf cutit boia iute. Se presara crengute de cimbru. Se acopera caserola cu capacul si se conecteaza la aparatul de vidat Food Saver. Dupa ce s-a vidat caserola, se inchide din buton, se deconecteaza de la aparat, se da la rece o jumatate de ora.

Intre timp, se curata si se spala legumele. Cartofii se taie in bucati mari, morcovii se lasa intregi, iar dovlecelul se taie in felii groase. Se asaza intr-o forma de copt termorezistenta. Se asezoneaza totul cu sare, usturoi, cimbru si ulei de masline.

Se scoate carnea de la rece, se desface caserola, si se asaza coastele peste legume. Se mai presara putina boia dulce, praf de usturoi si se da totul la cuptor, la foc iute, timp de o jumatate de ora, apoi se adauga o cana cu apa clocotita in tava, se reduce putin focul si se mai lasa o ora, pana scade tot sosul din tava.

Se scoate carnea, se serveste cu mustar sau salata dupa preferinte.

Sa va fie de folos!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise