Coastele se condimenteaza cu sare si piper. Se pregatesc aparatul de vidat Food Saver si caserola pentru marinare de la Food Saver. Se adauga putin ulei de masline, berea, coastele. Se presara praf de usturoi, boia dulce multa si un vrf cutit boia iute. Se presara crengute de cimbru. Se acopera caserola cu capacul si se conecteaza la aparatul de vidat Food Saver. Dupa ce s-a vidat caserola, se inchide din buton, se deconecteaza de la aparat, se da la rece o jumatate de ora.
Intre timp, se curata si se spala legumele. Cartofii se taie in bucati mari, morcovii se lasa intregi, iar dovlecelul se taie in felii groase. Se asaza intr-o forma de copt termorezistenta. Se asezoneaza totul cu sare, usturoi, cimbru si ulei de masline.
Se scoate carnea de la rece, se desface caserola, si se asaza coastele peste legume. Se mai presara putina boia dulce, praf de usturoi si se da totul la cuptor, la foc iute, timp de o jumatate de ora, apoi se adauga o cana cu apa clocotita in tava, se reduce putin focul si se mai lasa o ora, pana scade tot sosul din tava.
Se scoate carnea, se serveste cu mustar sau salata dupa preferinte.
Sa va fie de folos!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii