COCKTAIL CLASIC

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 portocale
  • 30 ml Campari
  • 4 cuburi de gheata

Mod de preparare

Se taie portocalele in jumatati, pastrezi pentru decor 2 rondele de portocala si storci jumatatile de fruct ramase.Mixezi putin gheata in blender incat sa obtii fulgi,pui fulgii de gheata intr-un pahar sonda, torni Campari,asezi o rondela de portocala,apoi torni usor in pahar sucul proaspat de portocala.Decorezi paharul cu rondela ramasa.Pe cat posibil sa eviti sa amesteci cele doua straturi diferit colorate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor