In lapte punem banane si taem cu blender, adaugam zahar si mestecam cu mixer in sfarsit 0,5 plic de frisca si mestecam mai 3 min. Punem in pahar si lasam pana la virf 2-3cm liber. Separat punem 0,5 plic de frisca si 100ml de lapte, batem cu mixer pana sa face frisca dar nu tare, asta frisca punem cu lingura peste cocteil.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii