Fileurile de cod se spala, se zvanta, se tin la marinat cca. 10-15 minute, se sterg si se tavalesc prin amestecul de faina, malai si marar tocat. Se prajesc in putin ulei de masline sau se coc la cuptor, dupa care se scot pe hartie absorbanta.
Se pot servi cu lamaie, cartofi natur, legume sau garnitura de orez.
Pofta buna!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii