autor:

valentina ionita

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

Cod cu crusta de marar

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 noiembrie 2009

Ingrediente
3 buc. file de cod, 2 linguri de faina, o lingura malai, 2 linguri de marar tocat, ulei de masline pentru prajit sau pentru uns tava daca se coc la cuptor, , Pentru marinada :, zeama de la o lamaie, sare si piper alb dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Fileurile de cod se spala, se zvanta, se tin la marinat cca. 10-15 minute, se sterg si se tavalesc prin amestecul de faina, malai si marar tocat. Se prajesc in putin ulei de masline sau se coc la cuptor, dupa care se scot pe hartie absorbanta.

Se pot servi cu lamaie, cartofi natur, legume sau garnitura de orez.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cod cu crusta de marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Turban de biban de mare

Turban de biban de mare

Inainte de toate am curat pestele de solzi . L-am filetat (i-am taiat capul, l-am deschis in doua,

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Crap prajit cu malai.

Crap prajit cu malai.

Pestele se curata de solzi si intestine ,apoi se portioneaza . Se sareaza si se lasa 10-15 minute. Se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    Multumesc mult...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iulie 2010

    Super !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Multumesc mult...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Foarte gustos!Si eu fac aceasta reteta.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Multumesc...

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Foarte bun!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

      Multumesc mult...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2009

      Interesanta reteta.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2009

      Delicios.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • 3 buc. file de cod
  • 2 linguri de faina
  • o lingura malai
  • 2 linguri de marar tocat
  • ulei de masline pentru prajit sau pentru uns tava daca se coc la cuptor
  • Pentru marinada :
  • zeama de la o lamaie
  • sare si piper alb dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

50 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

76 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc mult...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Somon la cuptor, pe pat de cous-cous