Se prepara un amestec pentru prepararea pestelui,prin omogenizarea perfecta a unui catel de usturoi bine zdrobit,a unui ardei iute,cu seminte cu tot,maruntit fin,sucul de la o lamaie mai verde,putin sos de soia,sare si piper negru,macinat.In acest amestec se lasa pestele pentru 0.5-1h.Pestele se prepara la gratar,pe carbuni,fara a se unge cu ulei.Se intoarce de mai multe ori,pe toate fetele,pentru a fi crocant la exterior.Se prepara salsa,prin scoaterea boabelor de porumb de pe stiulete si omonenizarea lor usoara cu ardeii grasi,taiati rondele fine.Se pune salsa pe platou si,peste ea,pestele.Se presara cu coriandru si se serveste imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii