Cod in crusta de mac

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Cod in crusta de mac

Ingrediente

  • 3 buc. file de cod
  • cca 50 g de mac
  • ulei de masline pentru prajit sau pentru uns tava daca se coace la cuptor
  • Pentru marinada :
  • zeama de la o lamaie
  • sare,
  • piper alb dupa gust

Mod de preparare

Pestele se spala, se zvanta foarte bine si se tine la marinat 15-20 de minute in marinata prepaparata din zeama de lamaie, sare si piper alb dupa gust.

Dupa ce se scoate pestele din marinata, se sterge, se da prin mac si se pune la prajit in putin ulei de masline. Se prajeste pe ambele parti si se scoate pe hartie absorbanta.

Se poate coace si la cuptor. Se poate servi cu lamaie, garnitura de cartofi natur, legume sau orez.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise