Se pregateste un aluat cu faina, drojdia farimitata in putina apa, galbenusurile si 100 gr. de unt moale, zaharul, coaja rasa de limiie, sarea si laptele caldut. Se lasa sa se dospeasca cam o jumatate de ora, apoi se mai framinta aluatul adaugind untul rimas, ciocolata sau fructele glasate. Se pune intr-o forma de porumbel si se mai lasa sa se dospeasca o jumatate de ora. Se unge cu un galbenus si se presara zaharul tos si migdalele. Se pune la cuptorul incins (190 °C) 20 de minute, apoi se acopera cu hirtie de cuptor si, in sfirsit, se mai coace 20-25 de minute.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii