Se rumeneste in ulei ceaoa taiata marunt,se adauga carnea tocata si se condimenteaza cu sare,piper si putin cimbru.
Se framanta aluatul din ou,faina,sare si cateva linguri de apa rece.Coca trebuie sa fie ceva mai moale decat cea pentru taitei.Se intinde o foaie si se taie patrate potrivit de mari.In mijlocul fiecarui patrat se pune cate o lingurita de umplutura,se indoaie doua colturi opuse,se starng bine marginile,formandu-se un triunghi.
Se pune la fiert apa cu sare,cand clocoteste se pun coltunasii si se fierb 15 minute.Se scurg de apa si se servesc calzi.Dupa gust se poate adauga la servire putina branza rasa si smantana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii