autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Paste si pizza

Coltunasi italienesti cu dovleac

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 250 g dovleac, , o cutie (o punga) de Ravioli (coltunasi gata preparati cu carne sau branza), , 200 g rosii zemoase (puteti folosi si rosii italienesti din conserva), , 50 g untdelemn bun, , o bucatica de unt, , cascaval ras, , patrunjel, , sare,, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Curatati dovleacul de coaja si de seminte, spalati-l, taiati-l in cubulete mici.
Incingeti untdelemnul intr-o tigaie, puneti dovleacul sa se caleasca, iar cand se inmoaie, adaugati rosiile taiate marunt. Gustati de sare si de piper si lasati-l sa fiarba la foc domolit.
Separat, fierbeti Ravioli in apa sarata. Cand sunt gata, strecurati-i, apoi puneti-i intr-un vas de Jena, amestecati-i cu unt, turnati deasupra sosul de rosii cu dovleac, patrunjelul tocat, piperul, cascavalul ras. Preparatul trebuit mancat repede, cat este fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi italienesti cu dovleac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza Crunchy Crust

Pizza Crunchy Crust

1.Intr-un castron mare se amesteca faina, berea,semintele de floarea soarelui,uleiul , sarea si drojdia

0 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Paste cu sos de post

Paste cu sos de post

Spaghetele se fierb in apa rece cu putina sare si o lingura de ulei. Intotdeauna pastele se fierb

28 voturi    11 comentarii
40 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 250 g dovleac
  • o cutie (o punga) de Ravioli (coltunasi gata preparati cu carne sau branza)
  • 200 g rosii zemoase (puteti folosi si rosii italienesti din conserva)
  • 50 g untdelemn bun
  • o bucatica de unt
  • cascaval ras
  • patrunjel
  • sare,
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Pizza cu de toate