autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Paste si pizza

Coltunasi italienesti cu dovleac

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 250 g dovleac, , o cutie (o punga) de Ravioli (coltunasi gata preparati cu carne sau branza), , 200 g rosii zemoase (puteti folosi si rosii italienesti din conserva), , 50 g untdelemn bun, , o bucatica de unt, , cascaval ras, , patrunjel, , sare,, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Curatati dovleacul de coaja si de seminte, spalati-l, taiati-l in cubulete mici.
Incingeti untdelemnul intr-o tigaie, puneti dovleacul sa se caleasca, iar cand se inmoaie, adaugati rosiile taiate marunt. Gustati de sare si de piper si lasati-l sa fiarba la foc domolit.
Separat, fierbeti Ravioli in apa sarata. Cand sunt gata, strecurati-i, apoi puneti-i intr-un vas de Jena, amestecati-i cu unt, turnati deasupra sosul de rosii cu dovleac, patrunjelul tocat, piperul, cascavalul ras. Preparatul trebuit mancat repede, cat este fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi italienesti cu dovleac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Tortellini cu smantana si prosciutto

Tortellini cu smantana si prosciutto

Sosul de smantana si prosciutto se pregateste in felul urmator: Intr-o tigaie se topeste la foc

3 voturi    2 comentarii
15 min
Paste si pizza
Paste cu branza la cuptor by copilou

Paste cu branza la cuptor by copilou

Intr-o oala mai mare se pune apa pentru paste se sareaza, cand aceasta incepe sa dea in clocot se

10 voturi    8 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 250 g dovleac
  • o cutie (o punga) de Ravioli (coltunasi gata preparati cu carne sau branza)
  • 200 g rosii zemoase (puteti folosi si rosii italienesti din conserva)
  • 50 g untdelemn bun
  • o bucatica de unt
  • cascaval ras
  • patrunjel
  • sare,
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Paine fantezie