autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Paste si pizza

Coltunasi italienesti cu dovleac

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 250 g dovleac, , o cutie (o punga) de Ravioli (coltunasi gata preparati cu carne sau branza), , 200 g rosii zemoase (puteti folosi si rosii italienesti din conserva), , 50 g untdelemn bun, , o bucatica de unt, , cascaval ras, , patrunjel, , sare,, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Curatati dovleacul de coaja si de seminte, spalati-l, taiati-l in cubulete mici.
Incingeti untdelemnul intr-o tigaie, puneti dovleacul sa se caleasca, iar cand se inmoaie, adaugati rosiile taiate marunt. Gustati de sare si de piper si lasati-l sa fiarba la foc domolit.
Separat, fierbeti Ravioli in apa sarata. Cand sunt gata, strecurati-i, apoi puneti-i intr-un vas de Jena, amestecati-i cu unt, turnati deasupra sosul de rosii cu dovleac, patrunjelul tocat, piperul, cascavalul ras. Preparatul trebuit mancat repede, cat este fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi italienesti cu dovleac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Fettuccine cu carnati si bureti

Fettuccine cu carnati si bureti

Fettuccinele se fierb in functie de datele de pe ambalaj! Se scoate membrana de pe carnat iar carnea

4 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza
Spaghetti puttanesca

Spaghetti puttanesca

Am calit in putin din uleiul de la ansoa usturoiul. Cand usturoiul si-a lasat aroma in ulei si aproape

3 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 250 g dovleac
  • o cutie (o punga) de Ravioli (coltunasi gata preparati cu carne sau branza)
  • 200 g rosii zemoase (puteti folosi si rosii italienesti din conserva)
  • 50 g untdelemn bun
  • o bucatica de unt
  • cascaval ras
  • patrunjel
  • sare,
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu sos pesto , facut in casa