autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Paste si pizza

Coltunasi italienesti cu dovleac

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 250 g dovleac, , o cutie (o punga) de Ravioli (coltunasi gata preparati cu carne sau branza), , 200 g rosii zemoase (puteti folosi si rosii italienesti din conserva), , 50 g untdelemn bun, , o bucatica de unt, , cascaval ras, , patrunjel, , sare,, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Curatati dovleacul de coaja si de seminte, spalati-l, taiati-l in cubulete mici.
Incingeti untdelemnul intr-o tigaie, puneti dovleacul sa se caleasca, iar cand se inmoaie, adaugati rosiile taiate marunt. Gustati de sare si de piper si lasati-l sa fiarba la foc domolit.
Separat, fierbeti Ravioli in apa sarata. Cand sunt gata, strecurati-i, apoi puneti-i intr-un vas de Jena, amestecati-i cu unt, turnati deasupra sosul de rosii cu dovleac, patrunjelul tocat, piperul, cascavalul ras. Preparatul trebuit mancat repede, cat este fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi italienesti cu dovleac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu cerneala de sepie si scoici

Paste cu cerneala de sepie si scoici

Se pune la fiert o oala mare cu apa, pentru paste. Imediat ce incepe sa clocoteasca se pune sare

0 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza
Tagliatella cu piept de pui

Tagliatella cu piept de pui

Tagliatellele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet cand sunt fierte se scot

22 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 250 g dovleac
  • o cutie (o punga) de Ravioli (coltunasi gata preparati cu carne sau branza)
  • 200 g rosii zemoase (puteti folosi si rosii italienesti din conserva)
  • 50 g untdelemn bun
  • o bucatica de unt
  • cascaval ras
  • patrunjel
  • sare,
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

Se pune apa intr-o cratita cu capac. Adaugam un praf de sare. Aducem apa de fierbere, punem spaghetele in apa si fierbem. Intre timp

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Spaghete Carbonara reţetă simplă Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Spaghete Carbonara reţetă cu smântână