Curatati dovleacul de coaja si de seminte, spalati-l, taiati-l in cubulete mici.
Incingeti untdelemnul intr-o tigaie, puneti dovleacul sa se caleasca, iar cand se inmoaie, adaugati rosiile taiate marunt. Gustati de sare si de piper si lasati-l sa fiarba la foc domolit.
Separat, fierbeti Ravioli in apa sarata. Cand sunt gata, strecurati-i, apoi puneti-i intr-un vas de Jena, amestecati-i cu unt, turnati deasupra sosul de rosii cu dovleac, patrunjelul tocat, piperul, cascavalul ras. Preparatul trebuit mancat repede, cat este fierbinte.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii