autor:

Giulia

» » Aluaturi si Foietaje

Coltunasi romani

Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 noiembrie 2013

Ingrediente
500ml lapte, linguri de gris,1 ou,100 g unt, cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 24h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se prepara cu apa o pasta de gris, ceva mai groasa. Se presara putina sare si nucsoara. Dupa ce se ia grisul de pe foc, se incorporeaza oul si untul. Dupa ce s-au amestecat bine, pasta rezultata se pune pe o farfurie ,intr-un strat cu o grosime de 2-3 cm. A doua zi sau la citeva ore dupa prepararea grisului, se decupeaza rondele, cu ajutorul unui pahar umezit in prealabil. Se presara fiecare rondela cu cascaval ras si se introduce in cuptor, pentru 20 de minute, cit sa prinda crusta.



Se servesc natur. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi romani" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Placinta alsaciana

Placinta alsaciana

Din faina, ulei, apa, sare si drojdie se face un aluat care se lasa 30 de minute la dospit, iar apoi

15 voturi    4 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere

Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere

Pana se decongeleaza aluatul, putem prepara umplutura. Salamul se razuie pe razatoarea cu gauri mari,

3 voturi    11 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

24h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500ml lapte, linguri de gris,1 ou,100 g unt, cascaval ras

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Quiche umplut cu legume si bacon a la Leon