Coltunasi romani

Timp pregatire
1470 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500ml lapte
  • 5 linguri de gris
  • 1 ou
  • 100 g unt
  • 125g cascaval ras

Mod de preparare

Se prepara cu apa o pasta de gris, ceva mai groasa. Se presara putina sare si nucsoara. Dupa ce se ia grisul de pe foc, se incorporeaza oul si untul. Dupa ce s-au amestecat bine, pasta rezultata se pune pe o farfurie ,intr-un strat cu o grosime de 2-3 cm. A doua zi sau la citeva ore dupa prepararea grisului, se decupeaza rondele, cu ajutorul unui pahar umezit in prealabil. Se presara fiecare rondela cu cascaval ras si se introduce in cuptor, pentru 20 de minute, cit sa prinda crusta.

Se servesc natur. Pofta mare!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise