autor:

Fara foto

» » Sucuri si compoturi de fructe

COMPOT DE CAISE

Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 iunie 2008

Ingrediente
caise, zahar, apa

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Caisele se spala, se pun intregi in borcane.
Apa se pune pe foc cu zaharul ( cam 3-4 linguri de zahar la borcan) si se da in clocot. Apoi se toarna fierbinte peste caise, se pun capacele si apoi se pun intr-o oala cu apa si se sterilizeaza 15 -20 min din momentul in care clocoteste apa. Bornanele se racesc in apa in care au fiert pana a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "COMPOT DE CAISE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Compot usor de caise

Compot usor de caise

Caisele spalate se pun in borcan, se adauga 3 linguri de zahar si apa cat cuprinde. Se inchide borcanul

5 voturi    4 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Compot de caise cu samburi decojiti

Compot de caise cu samburi decojiti

Caisele se spala , se curata si li se scot samburii . Se sparg cativa samburi de caisa si se decojesc

1 vot    0 comentarii
1h
Sucuri si compoturi de fructe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Tomas , 02 iulie 2013

    e bun conpotul nota 100

  • Fara foto

    Costi Molea , 26 iunie 2013

    Molea Antoneta i-mi place la nebunie compotul de caise, iar reteta este simpla si delicioasa: nota 10!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iunie 2010

    O bunatate !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

13 voturi

Ingrediente

  • caise
  • zahar
  • apa

Raporteaza reteta

Retete
de SAVIN EMILIA MIHAELA
CIORBA DE SALATA

CIORBA DE SALATA

Jumarile ( sau sunca, care se taie cubulete) se călesc, cand sunt aproape gata se adaugă ceapa

19 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Prajitura cu capsuni

Prajitura cu capsuni

Laptele se pune pe foc cu zahărul, când ajunge la punctual de fierbere se adaugă amidonul dizolvat

18 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Biscuiţi cu fulgi de ovaz

Biscuiţi cu fulgi de ovaz

Margarina se freacă cu zahărul , apoi se încorporează oul. Făina se amestecă cu sarea, praful

15 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri

Tomas

e bun conpotul nota 100

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Smoothie in culori Smoothie in culori

Se trec la blender separat, fructele, apoi se asaza pe culori in pahar, alaturi de gheata.

1 vot    0 comentarii
5 min
Bauturi
Nectar de caise Nectar de caise

Caisele spalate, curatate de samburi, se pun intr-un vas mare sa fiarba impreuna cu zahar dupa gust sau deloc daca sunt suficient de

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Punch cu Capsuni - Petrecere Copii