Se spala bine fructele.Nectarinele,piersicile si perele se taie felii,strugurii se desfac de pe ciorchina iar prunele se pun intregi.Intr-o oala de 10 litri se adauga apa si zaharul si se fierbe.Cand au inceput sa fiarba se adauga fructele care se lasa pana se simt putin moi.Se stinge gazul iar compotul se pune fierbinte in borcane.Este delicios si are o aroma imbietoare de la diversitatea fructelor.Eu nu folosesc conservant,totul ramane natural.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii