autor:

Andreea Rus

» » Sucuri si compoturi de fructe

Compot de fructe asortate

Autor: Andreea Rus (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Rus (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 septembrie 2012

Ingrediente
6 nectarine, 6 piersici, 6 pere, 1 ciorchina mare de struguri, 0,5 kg prune, 1 kg zahar

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

13 voturi

Mod de preparare

Se spala bine fructele.Nectarinele,piersicile si perele se taie felii,strugurii se desfac de pe ciorchina iar prunele se pun intregi.Intr-o oala de 10 litri se adauga apa si zaharul si se fierbe.Cand au inceput sa fiarba se adauga fructele care se lasa pana se simt putin moi.Se stinge gazul iar compotul se pune fierbinte in borcane.Este delicios si are o aroma imbietoare de la diversitatea fructelor.Eu nu folosesc conservant,totul ramane natural.
Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de fructe asortate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Cocktail  de fructe  “ à la Amman”

Cocktail de fructe “ à la Amman”

Merele se curata de coaja si de seminte si se taie in bucati mai mici. Morcovii ,bananele si kiwi

17 voturi    9 comentarii
20 min
Sucuri si compoturi de fructe
Suc racoritor de vara

Suc racoritor de vara

Se curata fructele si se baga la robot de facut juice.Poti adauga cuburi de gheatza sau il poti servi

11 voturi    7 comentarii
15 min
Sucuri si compoturi de fructe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Andreea Rus

    Andreea Rus (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2012

    Va multumesc pentru aprecieri !

  • In bucataria vesela

    In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2012

    o idee excelenta pentru un cocteil de fructe....felicitari

  • Andreea Rus

    Andreea Rus (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2012

    Va multumesc,asa m-am obisnuit safac orice,fara conservant.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2012

      Si mie imi plac compoturile asortate si cel mai important si laudabil... este ca nu folosesti conservant. Felicitari !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

13 voturi

Ingrediente

  • 6 nectarine
  • 6 piersici
  • 6 pere
  • 1 ciorchina mare de struguri
  • 0,5 kg prune
  • 1 kg zahar

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Rus
Spumoasa de strugurei

Spumoasa de strugurei

Pentru inceput se spala strugureii,apoi se zdrobesc cu furculita. Albusurile se bat spuma cu zaharul,

10 voturi    6 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Tort cu fructe si piscoturi

Tort cu fructe si piscoturi

Gelatina se dizolva in 50ml de apa calduta.Intr-un bol se amesteca iaurtul cu gelatina dizolvata.

15 voturi    5 comentarii
1h
Torturi
Prajitura cu banane

Prajitura cu banane

Intr-un castron mixam margarina cu 100g zahar si cele 5 galbenusuri. In alt castron mixam spuma albusurile

10 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri

Andreea Rus (Chef de cuisine)

Va multumesc pentru aprecieri !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Dulceata de gutui Dulceata de gutui

Eu, pentru ca nu am cantar, am masurat si gutuile si zaharul cu un castron, vedeti mai jos! Se pregateste un vas cu apa rece in care

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Conserve si muraturi
Nectar din pere padurete (salbatice) Nectar din pere padurete (salbatice)

 Se curata perele cu un cutit economic (ele sunt mici ca dimensiune si astfel dam cat mai putin la o parte), de coaja, apoi le

0 voturi    0 comentarii
45 min
Bauturi
Compot din boabe de struguri