Se curata merele de coaja și se înlătura cotorul. Tăiem merele în bucatele și le punem într-o oala nici prea mare, nici prea mica. Adaugăm paharul cu apa peste bucățile de mere și lăsam la foc potrivit 30 minute. Când începe sa prindă culoare și sa scadă apa,adaugăm zaharul și mai lăsam 5 minute cu grija sa nu se lipească. Când este totul gata se presară praful de scortisoara.
Se poate servi cald sau rece, ca desert. Pofta buna!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii