Merele si gutuile, se spala, se taie in bucatele si se pun in borcane.
Apa se pune pe foc cu zaharul ( cam 3-4 linguri de zahar la borcan, zeama de lamaie si cu scortisoara) si se da in clocot pana se topeste zaharul. Apoi se toarna fierbinte peste bucatile de mere si gutui, se pun capacele si apoi se pun intr-o oala cu apa si se sterilizeaza 20 min din momentul in care clocoteste apa. Bornanele se racesc in apa in care au fiert pana a doua zi.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii