Perele se spala, se taie in bucatele, se stropesc cu zeama de lamaie, se pun in borcane.
Apa se pune pe foc cu scortisoara si zaharul ( cam 3-4 linguri de zaha la borcan) si se da in clocot. Apoi se toarna fierbinte peste bucatile de pere, se pun capacele si apoi se pun in apa si se sterilizeaza 15 min din momentul in care clocoteste apa.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii