autor:

Fara foto

» » Sucuri si compoturi de fructe

COMPOT DE VISINE

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Ingrediente
visine, zahar, apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se spala visinele, se pun boabele in borcane, peste ele se toarna apa cu zahar. Se capseaza borcanele si se fierb la baine marie intr-un lighean cu apa pe foc (apa din lighean sa acopere 3 sferturi din borcan), pana acapa un alt aspect. Apoi se scot din lighean si se lasa la racit, dupa care se pun in debara.
Daca ti-a placut reteta noastra "COMPOT DE VISINE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Compot de visine

Compot de visine

Spalam borcanele bine cu apa fierbinte si le punem la scurs, cu gura in jos pe un prosop curat. Visinele

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Conserve si muraturi
Compot de visine

Compot de visine

Se pun in fiecare borcan cate 10 visine, se adauga zaharul si apa pana la buza borcanului. Se inchide

1 vot    3 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Doina , 14 iulie 2018

    cat zahar punem, si cat se fierb?

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iunie 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    Delicios...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • visine
  • zahar
  • apa

Raporteaza reteta

Doina

cat zahar punem, si cat se fierb?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Nectar din pere padurete (salbatice) Nectar din pere padurete (salbatice)

 Se curata perele cu un cutit economic (ele sunt mici ca dimensiune si astfel dam cat mai putin la o parte), de coaja, apoi le

0 voturi    0 comentarii
45 min
Bauturi
Compot de piersici Compot de piersici

In borcanele curate si uscate se pun cate 4 linguri de zahar, apoi felii subtiri (desprinse de pe sambure cu un cutit) de piersica de

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Suc fructe II