Laptele se bate cu oualele, si se adauga ploaie faina pina se obtine o compozitie de consistenta unei smintani. Se adauca bicarbonatul, sare si piper dupa gust. Se da la rece circa 5 ore dupa care se foloseste. Mai intii se bate bine compozitia apoi carnea, pestele sau orice altceva se tavaleste bine prin faina si se trece o data prin compozitie. In tigaie trebuie sa fie ulei mult si bine incins iar focul nu trebuie sa fie prea iute.
Nu mai este cazul sa se treaca prin pesmet. Veti constata ca snitelele sunt foarte pufoase si gustoase.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii