autor:

vera

» » Paste si pizza

Conchiglie umplute si gratinate

Autor: vera (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 07 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 07 decembrie 2009

Ingrediente
500g paste conchiglie(scoici), 300g ricotta sau branza de vaci, 1ceapa, 1 morcov, 1 bat de telina, 300g piept de pui, 100g sottilette, 60g parmezan, 2-3 linguri smantana, 450g suc de rosii

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se fierbe pasta se amesteca cu ulei de masline si se da deoparte;
Pregatim sucul de carne,calim ceapa tocata pestisori,cu morcovul ras si batul de telina tocat marunt,le stingem cu un fir de vin alb cam 1\\2 pahar,evaporam si adaudam pieptul de pui taiat feliute subtiri, amestecam si coacem bine dupa care adaugam sucul de rosii,fierbem bine,potrivit de sare si piper;
Branza o amestecam cu jumatate din parmezan,smantana,adaugam sare si piper,dupa care umplem scoicile cu compozitia obtinuta;
Ungem o tav cu sosul de carne-rosii,asezam un strat de scoici umplute,un alt strat de suc,urmeaza celalalt de pasta si un altul de suc,parmezan presarat ,iar ca ultimul strat felii de sottilette;
Gratinam 20 minute in cuptorul cald 200°C dupa care le servim;
Daca ti-a placut reteta noastra "Conchiglie umplute si gratinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Taietei Chinezesti

Taietei Chinezesti

S-a facut seara. Si cum nora pentru mama nu poate fi captivanta decat cu o portie de taietei chinezesti...uite

8 voturi    5 comentarii
20 min
Paste si pizza
Carnaciori cu penne si ciuperci

Carnaciori cu penne si ciuperci

Se taie carnatii felii, ceapa se taie jumatati de rondele, iar usturoiul se marunteste. Se pun toate

29 voturi    9 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

    Imilasa gura apa pentru asa un deliiu. Cam mult de munca, dar sigur merita

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

    Hmm,ce bunatate...

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500g paste conchiglie(scoici)
  • 300g ricotta sau branza de vaci
  • 1ceapa
  • 1 morcov
  • 1 bat de telina
  • 300g piept de pui
  • 100g sottilette
  • 60g parmezan
  • 2-3 linguri smantana
  • 450g suc de rosii

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Imilasa gura apa pentru asa un deliiu. Cam mult de munca, dar sigur merita

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Taglioni cu rosii