autor:

vera

» » Paste si pizza

Conchiglie umplute si gratinate

Autor: vera (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 07 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 07 decembrie 2009

Ingrediente
500g paste conchiglie(scoici), 300g ricotta sau branza de vaci, 1ceapa, 1 morcov, 1 bat de telina, 300g piept de pui, 100g sottilette, 60g parmezan, 2-3 linguri smantana, 450g suc de rosii

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se fierbe pasta se amesteca cu ulei de masline si se da deoparte;
Pregatim sucul de carne,calim ceapa tocata pestisori,cu morcovul ras si batul de telina tocat marunt,le stingem cu un fir de vin alb cam 1\\2 pahar,evaporam si adaudam pieptul de pui taiat feliute subtiri, amestecam si coacem bine dupa care adaugam sucul de rosii,fierbem bine,potrivit de sare si piper;
Branza o amestecam cu jumatate din parmezan,smantana,adaugam sare si piper,dupa care umplem scoicile cu compozitia obtinuta;
Ungem o tav cu sosul de carne-rosii,asezam un strat de scoici umplute,un alt strat de suc,urmeaza celalalt de pasta si un altul de suc,parmezan presarat ,iar ca ultimul strat felii de sottilette;
Gratinam 20 minute in cuptorul cald 200°C dupa care le servim;
Daca ti-a placut reteta noastra "Conchiglie umplute si gratinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pastitsio (macaroane cu carne tocata )

Pastitsio (macaroane cu carne tocata )

-se fierb macaroanele se strecoara se aseaza in tava unsa cu ulei si se agauga putin ulei peste macaroane

2 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Spaghete cu dovlecei si rosii

Spaghete cu dovlecei si rosii

Fierbeti spaghetele conform indicatiilor de pe ambalaj. Intre timp,spalati rosiile si dovleceii,apoi

4 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

    Imilasa gura apa pentru asa un deliiu. Cam mult de munca, dar sigur merita

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

    Hmm,ce bunatate...

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500g paste conchiglie(scoici)
  • 300g ricotta sau branza de vaci
  • 1ceapa
  • 1 morcov
  • 1 bat de telina
  • 300g piept de pui
  • 100g sottilette
  • 60g parmezan
  • 2-3 linguri smantana
  • 450g suc de rosii

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Imilasa gura apa pentru asa un deliiu. Cam mult de munca, dar sigur merita

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pizza cu ciuperci si sunca