Se fierbe pasta se amesteca cu ulei de masline si se da deoparte;
Pregatim sucul de carne,calim ceapa tocata pestisori,cu morcovul ras si batul de telina tocat marunt,le stingem cu un fir de vin alb cam 1\\2 pahar,evaporam si adaudam pieptul de pui taiat feliute subtiri, amestecam si coacem bine dupa care adaugam sucul de rosii,fierbem bine,potrivit de sare si piper;
Branza o amestecam cu jumatate din parmezan,smantana,adaugam sare si piper,dupa care umplem scoicile cu compozitia obtinuta;
Ungem o tav cu sosul de carne-rosii,asezam un strat de scoici umplute,un alt strat de suc,urmeaza celalalt de pasta si un altul de suc,parmezan presarat ,iar ca ultimul strat felii de sottilette;
Gratinam 20 minute in cuptorul cald 200°C dupa care le servim;

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii