autor:

vera

» » Paste si pizza

Conchiglie umplute si gratinate

Autor: vera (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 07 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 07 decembrie 2009

Ingrediente
500g paste conchiglie(scoici), 300g ricotta sau branza de vaci, 1ceapa, 1 morcov, 1 bat de telina, 300g piept de pui, 100g sottilette, 60g parmezan, 2-3 linguri smantana, 450g suc de rosii

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se fierbe pasta se amesteca cu ulei de masline si se da deoparte;
Pregatim sucul de carne,calim ceapa tocata pestisori,cu morcovul ras si batul de telina tocat marunt,le stingem cu un fir de vin alb cam 1\\2 pahar,evaporam si adaudam pieptul de pui taiat feliute subtiri, amestecam si coacem bine dupa care adaugam sucul de rosii,fierbem bine,potrivit de sare si piper;
Branza o amestecam cu jumatate din parmezan,smantana,adaugam sare si piper,dupa care umplem scoicile cu compozitia obtinuta;
Ungem o tav cu sosul de carne-rosii,asezam un strat de scoici umplute,un alt strat de suc,urmeaza celalalt de pasta si un altul de suc,parmezan presarat ,iar ca ultimul strat felii de sottilette;
Gratinam 20 minute in cuptorul cald 200°C dupa care le servim;
Daca ti-a placut reteta noastra "Conchiglie umplute si gratinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu branza de capra,spanac si chilli

Paste cu branza de capra,spanac si chilli

1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. . 2.  Incalziti uleiul intr-o tigaie

10 voturi    0 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot). Sunculita

8 voturi    8 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

    Imilasa gura apa pentru asa un deliiu. Cam mult de munca, dar sigur merita

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

    Hmm,ce bunatate...

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500g paste conchiglie(scoici)
  • 300g ricotta sau branza de vaci
  • 1ceapa
  • 1 morcov
  • 1 bat de telina
  • 300g piept de pui
  • 100g sottilette
  • 60g parmezan
  • 2-3 linguri smantana
  • 450g suc de rosii

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti

47 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

7 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Imilasa gura apa pentru asa un deliiu. Cam mult de munca, dar sigur merita

Retete

din Paste si pizza

Fusilli cu pui si sos Fusilli cu pui si sos

Am fiert pastele cu putina sare. Am tăiat ceapa mărunt, ciupercile puțin mai mare și ardeiul. Pentru sos am tăiat pieptul de pui

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Paste chinezesti cu pui si legume Paste chinezesti cu pui si legume

Se fierb pastele 3 minute în apă clocotită, apoi se scurg. Urmează sosul: Se încinge uleiul, se adaugă ceapa, apoi

0 voturi    0 comentarii
30h 15 min
Mancaruri cu carne
Pizza suprema