autor:

Giulia

» » Conserve si muraturi

Conopida conservata in otet

Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 noiembrie 2013

Ingrediente
20kg conopida, 500ml otet, 500ml apa,1 lingura sare grunjoasa, 5 linguri zahar tos,1 lingura piper negru boabe, 6 fire telina verde, 5 morcovi

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Conopida se desface in bucatele si se spala foarte bine. Se pun 3 fire de telina pe fundul unui borcan, se asaza deasupra bucatelele de conopida, intre straturi asezindu-se celelalte 3 fire de telina. Se incalzeste otetul,se amesteca cu apa,zahar si sare si se toarna deasupra.



Se pastreaza in borcane etanse,la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida conservata in otet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Zacusca de galbiori

Zacusca de galbiori

Se spala galbiorii, se scurg bine de apa. Se pune niste ulei intr-o cratita care incape in cuptor.

13 voturi    6 comentarii
3h 30 min
Conserve si muraturi
Gem de prune cu nuci

Gem de prune cu nuci

Prunele bine coapte se spala si se scot samburii. Eu le tai in jumatati. Se pun la fiert cu zahar,

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sirop din flori de salcam Sirop din flori de salcam

Se pune apa la fiert intr-o oala mare si atunci cand da in clocote, se pun in ea florile de salcam spalate. Se fierb 30-40 de minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Branza la borcan (in ulei)