autor:

Giulia

» » Conserve si muraturi

Conopida conservata in otet

Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 noiembrie 2013

Ingrediente
20kg conopida, 500ml otet, 500ml apa,1 lingura sare grunjoasa, 5 linguri zahar tos,1 lingura piper negru boabe, 6 fire telina verde, 5 morcovi

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Conopida se desface in bucatele si se spala foarte bine. Se pun 3 fire de telina pe fundul unui borcan, se asaza deasupra bucatelele de conopida, intre straturi asezindu-se celelalte 3 fire de telina. Se incalzeste otetul,se amesteca cu apa,zahar si sare si se toarna deasupra.



Se pastreaza in borcane etanse,la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida conservata in otet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Rosii uscate in ulei

Rosii uscate in ulei

Deci: simplu ca buna ziua! Iei rosiile, le speli, le tai felii, dar ai grija sa pastrezi cam aceeasi

28 voturi    17 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Gogosari traditionali

Gogosari traditionali

Cureti gogosarii si-i tai in sferturi. Faci un bait din apa, otet, mirodenii,sare, miere, ulei. Cand

52 voturi    7 comentarii
1h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 20kg conopida
  • 500ml otet
  • 500ml apa,1 lingura sare grunjoasa
  • 5 linguri zahar tos,1 lingura piper negru boabe
  • 6 fire telina verde
  • 5 morcovi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Zarzavat pentru iarna Zarzavat pentru iarna

Toate aceste legume, spalate, curatate si taiate, se cantaresc si la fiecare kilogram de legume curatate, se adauga 20 gr sare pentru

77 voturi    31 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

4 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Amestec din legume pentru iarna