Conopida cu ciuperci la cuptor

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Conopida cu ciuperci la cuptor

Ingrediente

  • 700 g conopida
  • 400 g ciuperci
  • 6 oua
  • 100 g baby morcovi
  • 3-4 rosii cherry
  • 100 g branza tofu cu ardei
  • 200 ml iaurt degresat
  • 1 ardei rosu
  • 2 linguri pesmet
  • unt pentru uns vasul
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Punem apa cu sare la fiert, iar cand clocoteste adaugam 4 oua si stingem focul. Lasam ouale in apa clocotita 10-15 minute si ouale vor fi fierte tari.Rasturnam apa de pe ele si le tinem 1 minut in apa rece. Luam pe rand cate un ou , il punem intr-un pahar mai maricel, cu coaja cu tot , acoperim gura paharului cu palma si incepem sa scuturam paharul 20-30 de secunde.Coaja se marunteste toata si oul se curata foarte usor. Procedam la fel cu fiecare ou in parte.

Conopida o curatam de frunzele verzi , o rupem in buchetele si o fierbem in apa cu sare.

Ciupercile le curatam de pielita si le taiem felii subtiri, la fel si ardeiul.

Ungem un vas termorezistent cu putin unt si presaram peste el pesmetul.

Punem un strat de conopida fiarta ,peste care taiem rondele doua oua fierte, punem morcovi baby si felii de ardei rosu.

Acoperim cu felii de ciuperci. Repetam operatiunea pina cand terminam toate legumele si ouale, avand grija ca deasupra sa fie conopida.Radem branza tofu deasupra.

Batem bine cele doua oua crude , amestecam cu iaurtul sa se omogenizeze si asezonam.

Rasturnam sosul peste legumele din vas.

Dam vasul la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade , pina face un pic de crusta deasupra.

Scoatem conopida din cuptor ,o lasam 10 minute sa se odihneasca , apoi se poate portiona.

Se poate servi cu o lingura de iaurt deasupra sau smantana, cine cu ce doreste !

Pofta mare sa aveti !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2015/02/conopida-cu-ciuperci-la-cuptor.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Gutui coapte cu sirop de vin rosu
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise