autor:

Sidy

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Conopida cu ciuperci la cuptor

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 noiembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 noiembrie 2015

Ingrediente
700 g conopida, 400 g ciuperci, 6 oua, 100 g baby morcovi, 3-4 rosii cherry, 100 g branza tofu cu ardei, 200 ml iaurt degresat, 1 ardei rosu, 2 linguri pesmet, unt pentru uns vasul, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Punem apa cu sare la fiert, iar cand clocoteste adaugam 4 oua si stingem focul. Lasam ouale in apa clocotita 10-15 minute si ouale vor fi fierte tari.Rasturnam apa de pe ele si le tinem 1 minut in apa rece. Luam pe rand cate un ou , il punem intr-un pahar mai maricel, cu coaja cu tot , acoperim gura paharului cu palma si incepem sa scuturam paharul 20-30 de secunde.Coaja se marunteste toata si oul se curata foarte usor. Procedam la fel cu fiecare ou in parte.
Conopida o curatam de frunzele verzi , o rupem in buchetele si o fierbem in apa cu sare.
Ciupercile le curatam de pielita si le taiem felii subtiri, la fel si ardeiul.
Ungem un vas termorezistent cu putin unt si presaram peste el pesmetul.
Punem un strat de conopida fiarta ,peste care taiem rondele doua oua fierte, punem morcovi baby si felii de ardei rosu.
Acoperim cu felii de ciuperci. Repetam operatiunea pina cand terminam toate legumele si ouale, avand grija ca deasupra sa fie conopida.Radem branza tofu deasupra.
Batem bine cele doua oua crude , amestecam cu iaurtul sa se omogenizeze si asezonam.
Rasturnam sosul peste legumele din vas.
Dam vasul la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade , pina face un pic de crusta deasupra.
Scoatem conopida din cuptor ,o lasam 10 minute sa se odihneasca , apoi se poate portiona.
Se poate servi cu o lingura de iaurt deasupra sau smantana, cine cu ce doreste !
Pofta mare sa aveti !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2015/02/conopida-cu-ciuperci-la-cuptor.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
CONOPIDA CU CIUPERCI LA CUPTOR

CONOPIDA CU CIUPERCI LA CUPTOR

Se desface conopida in buchetzele si se fierbe 5 minute in apa cu sare. Se scoate conopida din apa,

17 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida, broccoli, ciuperci si branza la cuptor

Conopida, broccoli, ciuperci si branza la cuptor

Am taiat ciupercile felii, le-am calit cu usturoiul si ceapa verde tocata marunt in putin ulei de

56 voturi    17 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ardei rosu umplut cu cus-cus si carne tocata de curcan