autor:

» » Aperitive

Conopida cu maioneza

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 mai 2009

Ingrediente
1 bucata conopida, maioneza,1 capatina usturoi, sare. pentru maioneza 1 ou, o lingurita mustar, zeama de la o lamaie, ulei.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Conopida se spala, se rupe bucatele si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-a racit se scot cotoarele, iar restul se taie bucatele mici. Maioneza se prepara dintr-un nou, ulei, lamaie si mustar. Se amesteca conopida cu usturoiul, se adauga maioneza si sare dupa gust. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Conopida cu maioneza si usturoi

Conopida cu maioneza si usturoi

Inainte de toate pregatim conopida: ii rupem frunzele, taiem buchetelele de conopida si le spalam

38 voturi    14 comentarii
50 min
Salate de legume
Salata de conopida cu maioneza

Salata de conopida cu maioneza

Se fierbe conopida(desfacute in bucati) Se amesteca cu maioneza si sare. Simplu, sanatos si bun!

6 voturi    8 comentarii
25 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 bucata conopida
  • maioneza,1 capatina usturoi
  • sare. pentru maioneza 1 ou
  • o lingurita mustar
  • zeama de la o lamaie
  • ulei.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Fasole verde lata sau fideluta