autor:

Fara foto

» » Aperitive

conopida cu mustar si usturoi

Autor: macrina lazar (Bucatar sef)   
   Specific: 

Elvetia


    Reteta postata pe: 27 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: macrina lazar (Bucatar sef)   
Specific:  

Elvetia


Reteta postata pe: 27 octombrie 2006

Ingrediente
1/2 conopida mare, 5 catei usturoi, 1 lingura de margarina, 1 cana lapte, 1 lingura faina, 1vf. sare, demasline, pentru decor rosii mici, mustar iute

Dificultate: Redusa Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

se opareste conopida, se scurge, apa se pastreaza, se prepara sosul din margarina, lapte, faina, sare, mustar iute< intr-un vas se calestye in ulei de masline conopida buchetele-fasii, se adauga sosul si usturoiul zdrobit, dar si condimente cum ar fii coriandru
Daca ti-a placut reteta noastra "conopida cu mustar si usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute pane

Ciuperci umplute pane

Ciupercile se spala ,se indeparteaza coditele si se lasa se se scurga bine de apa. Se amesteca pateul

36 voturi    19 comentarii
20 min
Aperitive
Turnulet cu vinete , rosii si cascaval

Turnulet cu vinete , rosii si cascaval

Se spala vanata , se taie rondele , se presara sare pe fiecare rondea in parte si se lasa circa 15-20

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 31 iulie 2008

    Mi-ar fi placut sa pui si cateva poze, eu ador conopida si eram atat de curioasa sa vad cum arata preparatul, pare foarte delicios.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • 1/2 conopida mare
  • 5 catei usturoi
  • 1 lingura de margarina
  • 1 cana lapte
  • 1 lingura faina
  • 1vf. sare, demasline
  • pentru decor rosii mici
  • mustar iute

Raporteaza reteta

Fara foto

ana maria lengher (Chef de cuisine)

Mi-ar fi placut sa pui si cateva poze, eu ador conopida si eram atat de curioasa sa vad cum arata preparatul, pare foarte delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Cartofi copti