Conopida se desface in buchetele si se tine in apa cu putin otet sau zeama de lamaie ca sa ramana alba.
Rosia , ceapa si ardeiul se curata si se spala apoi se taie feliute si se pun la calit in doua linguri de ulei pina devin sticloase.
Adaugam conopida, sare , piper si o canita cu apa si lasam sa fiarba bine.Se poate adauga si un cartof taiat cubulete, langa conopida.
Cand a fiert conopida, amestecam smantana cu o lingura faina si putina apa daca mai este nevoie si o turnam peste conopida. Lasam sa dea cateva clocote apoi adaugam mararul verde tocat.
Conopida se poate servi cu piept de pui la gratar, cu friptura sau chiftelute.
Pofta buna !
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii