Conopida se desface in buchetele si se tine in apa cu putin otet sau zeama de lamaie ca sa ramana alba.
Rosia , ceapa si ardeiul se curata si se spala apoi se taie feliute si se pun la calit in doua linguri de ulei pina devin sticloase.
Adaugam conopida, sare , piper si o canita cu apa si lasam sa fiarba bine.Se poate adauga si un cartof taiat cubulete, langa conopida.
Cand a fiert conopida, amestecam smantana cu o lingura faina si putina apa daca mai este nevoie si o turnam peste conopida. Lasam sa dea cateva clocote apoi adaugam mararul verde tocat.
Conopida se poate servi cu piept de pui la gratar, cu friptura sau chiftelute.
Pofta buna !
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii