In boluri diferite, se rade telemeaua si cascavalul. Se pregateste un amestec din : ouale batue, cu smantana, faina, sare, piper, lapte si patrunjelul tocat.
Ungem tava cu unt si o tapetam cu pesmet si punem si jumatate din telemeaua rasa. Desfacem conopida buchetele si o asezam in tava, peste ea punem restul de telemea, restul de pesmet si deasupra turnam uniform amestecul din oua, dupa care punem cascavalul ras si cateva bucatele de unt.
Se da tava la cuptor pt. aprox.20’(pana se formeaza o crusta aurie deasupra). Este foarte gustoasa atat calda cat si rece.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii