autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Conopida la cuptor

Autor: Dorina Ciorba (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dorina Ciorba (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Ingrediente
o conopida mai mare-1kg,ulei-5ml,unt-50gr,pesmet-30gr,smantana-150gr, 4oua,sare,piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

conopida se desface in buchetele,se spala si se pune la fiert in apa clocotita cu sare.se strecoara si se lasa un pic la racit.intr-o cratita,sau vas iena,se pune ulei cat sa acopere fundul cratitei,se presara pesmet peste tot,si se aseaza jumatate din conopida.peste ea,se pun bucati de unt si 3-4linguri smantana.se adauga sare si piper.apoi se pune restul de conopida,se niveleaza,si se toarna ouale batute ca pt. papara in care in prealabil s-a turnat smantana ramasa.se serveste ca atare,sau ca garnitura. Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida la cuptor

Conopida la cuptor

Conopida la cuptor, scaldata-n cascaval, este una dintre primele mancaruri pe care am invatat sa

21 voturi    12 comentarii
1h 5 min
Retete vegetariene
Conopida cu legume si smantana la cuptor

Conopida cu legume si smantana la cuptor

Se desface conopida in buchetele potrivite spre mici, se spala si se pune la fiert in apa cu 2 cuburi

9 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • o conopida mai mare-1kg,ulei-5ml,unt-50gr,pesmet-30gr,smantana-150gr
  • 4oua,sare,piper.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gratin de cartofi cu pui