conopida se desface in buchetele,se spala si se pune la fiert in apa clocotita cu sare.se strecoara si se lasa un pic la racit.intr-o cratita,sau vas iena,se pune ulei cat sa acopere fundul cratitei,se presara pesmet peste tot,si se aseaza jumatate din conopida.peste ea,se pun bucati de unt si 3-4linguri smantana.se adauga sare si piper.apoi se pune restul de conopida,se niveleaza,si se toarna ouale batute ca pt. papara in care in prealabil s-a turnat smantana ramasa.se serveste ca atare,sau ca garnitura. Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii