autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Conopida la cuptor

Autor: Dorina Ciorba (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dorina Ciorba (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Ingrediente
o conopida mai mare-1kg,ulei-5ml,unt-50gr,pesmet-30gr,smantana-150gr, 4oua,sare,piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

conopida se desface in buchetele,se spala si se pune la fiert in apa clocotita cu sare.se strecoara si se lasa un pic la racit.intr-o cratita,sau vas iena,se pune ulei cat sa acopere fundul cratitei,se presara pesmet peste tot,si se aseaza jumatate din conopida.peste ea,se pun bucati de unt si 3-4linguri smantana.se adauga sare si piper.apoi se pune restul de conopida,se niveleaza,si se toarna ouale batute ca pt. papara in care in prealabil s-a turnat smantana ramasa.se serveste ca atare,sau ca garnitura. Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida la cuptor

Conopida la cuptor

Se desparte conopida in buchetele si se pune la fiert intr-o oala cu apa calda si cu sare in ea,o

13 voturi    3 comentarii
1h
Retete vegetariene
Conopida la cuptor

Conopida la cuptor

Conopida se spala, se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare(nu se fierbe de tot

17 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • o conopida mai mare-1kg,ulei-5ml,unt-50gr,pesmet-30gr,smantana-150gr
  • 4oua,sare,piper.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Cartofi copti