Se desface conopida in buchetele si se fierbe potrivit de tare, in apa clocotita cu sare.Dupa ce se scoate din apa si se raceste, se dau buchetelele de conopida prin faina , ou batut si pesmet amestecat cu un pic de piper.Se prajeste in ulei incins.Se scot pe o farfurie cu servet de hartie, pt absorbtia uleiului in plus.
Se poate servi cu mujdei de usturoi, cu sos de usturoi si smantana sau sos de iaurt.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii