autor:

Fara foto

» » Aperitive

Conopida pane

Autor: Margot (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Margot (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iulie 2011

Ingrediente
1 conopida, spalata si curatata de cotoare si frunzulit, 2 oua, sare, faina, pesmet, piper, ulei pt prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se desface conopida in buchetele si se fierbe potrivit de tare, in apa clocotita cu sare.Dupa ce se scoate din apa si se raceste, se dau buchetelele de conopida prin faina , ou batut si pesmet amestecat cu un pic de piper.Se prajeste in ulei incins.Se scot pe o farfurie cu servet de hartie, pt absorbtia uleiului in plus.
Se poate servi cu mujdei de usturoi, cu sos de usturoi si smantana sau sos de iaurt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Conopida pane

Conopida pane

-se fierbe conopida (rupta in bucati); -se face compozitia din ou, faina,apa + sare, la fel ca pentru

5 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
CONOPIDA PANE

CONOPIDA PANE

Se curata,se desface buchetele,se spala si se fierbe in apa cu sare si putin otet.Se lasa sa fiarba

51 voturi    15 comentarii
40 min
Retete de post

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida
  • spalata si curatata de cotoare si frunzulit
  • 2 oua
  • sare
  • faina
  • pesmet
  • piper
  • ulei pt prajit

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Bruschete cu Vinete