autor:

Fara foto

» » Aperitive

Conopida pane

Autor: Margot (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Margot (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iulie 2011

Ingrediente
1 conopida frumoasa, 2 oua, 100 gr faina, 100 gr pesmet, sare si piper, ulei pt prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala f bine conopida si se desface in buchete.Se fierbe in apa clocotita cu sare , dar nu sa se zdrobeasca .Se scot buchetelele si se pun intr-o sita , la scurs si racit.Ouale se bat cu are si piper.Conopida se da prin faina , apoi prin ouale batute si la final prin pesmet.Se prajesc in ulei incins si se intorc pe toate partile in timpul prepararii.Se scot pe un servet pt a absorbi grasimea si apoi se aseaza pe farfurie.Se serves cu mujdei de usturoi, cu sos de usturoi sau cu salata de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Conopida pane

Conopida pane

-se fierbe conopida (rupta in bucati); -se face compozitia din ou, faina,apa + sare, la fel ca pentru

5 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Conopida pane- specific tarilor arabe

Conopida pane- specific tarilor arabe

Conopida o desfacem in buchete mari si le lasam intregi . Fierbem conopida, in apa cu putina sare,

11 voturi    4 comentarii
50 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Tarta cu praz leurda si ciuperci