autor:

Fara foto

» » Aperitive

Conopida pane

Autor: Margot (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Margot (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iulie 2011

Ingrediente
1 conopida frumoasa, 2 oua, 100 gr faina, 100 gr pesmet, sare si piper, ulei pt prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala f bine conopida si se desface in buchete.Se fierbe in apa clocotita cu sare , dar nu sa se zdrobeasca .Se scot buchetelele si se pun intr-o sita , la scurs si racit.Ouale se bat cu are si piper.Conopida se da prin faina , apoi prin ouale batute si la final prin pesmet.Se prajesc in ulei incins si se intorc pe toate partile in timpul prepararii.Se scot pe un servet pt a absorbi grasimea si apoi se aseaza pe farfurie.Se serves cu mujdei de usturoi, cu sos de usturoi sau cu salata de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Aripi de pui si conopida pane

Aripi de pui si conopida pane

Ingredientele sunt in functie de cate portii doriti. eu am folosit 8 aripioare de pui , o conopida

21 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Conopida pane (arabeasca)

Conopida pane (arabeasca)

Conopida se taie in buchetele cam de marimea unui ou mare sau ceva mai mare (rezulta cam 16 bucati) Buchetelele

16 voturi    11 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Salata de spanac