Conopida pane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida frumoasa
  • 2 oua
  • 100 gr faina
  • 100 gr pesmet
  • sare si piper
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

Se spala f bine conopida si se desface in buchete.Se fierbe in apa clocotita cu sare , dar nu sa se zdrobeasca .Se scot buchetelele si se pun intr-o sita , la scurs si racit.Ouale se bat cu are si piper.Conopida se da prin faina , apoi prin ouale batute si la final prin pesmet.Se prajesc in ulei incins si se intorc pe toate partile in timpul prepararii.Se scot pe un servet pt a absorbi grasimea si apoi se aseaza pe farfurie.Se serves cu mujdei de usturoi, cu sos de usturoi sau cu salata de rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor