autor:

Andra

» » Supe de carne

Consommé de pui

Autor: Andra (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 10 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andra (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 10 decembrie 2009

Ingrediente
400g carne pui, 1 morcov mare, 1 patrunjel, 1 ceapa, telina, sare, piper, frunze patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea de pui se pune la fiert impreuna cu ceapa si cu putina sare si se spumeaza, iar cand a fiert se scoate la racit. Legumele se curata, se spala, se dau prin razatoare si se pun la fiert in apa de la carne. Dupa ce a fiert se da gustul supei cu sare si piper. Carnea racita se taie felii mai mici, se pune pe portii in farfurii, deasupra se torna supa fierbinte si se presara frunze de patrunjel tocate. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Consommé de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de curcan

Supa de curcan

Am cumparat un curcam de aproximativ 8 kg crescut la tara. Mi-am zis ca o supa este binevenita si

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Supa de aripioare de pui cu taitei ondulati

Supa de aripioare de pui cu taitei ondulati

Se curata aripioarele si se parlesc, se taie varfurile, apoi se spala si se pun la fiert cu 4 l de

1 vot    0 comentarii
45 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Foarte buna.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Foarte bun! Cu carne de pasare, gustos.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Andra
Pulpe la punga cu legume

Pulpe la punga cu legume

Se pune 1/2 din ceapa taiata rondele pe fundul pungii de cuptor, peste se aseaza carnea condimentata,

2 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi
Pui Shanghai

Pui Shanghai

Pieptul de pui se taie in fasii de un deget grosime. Usturoiul si patrunjelul se toaca. Se pun intr-un

23 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Blue lagoon

Blue lagoon

Toate ingredientele se agita energic, de cateva ori, intr-un shaker plin pe jumatate cu cuburi de

5 voturi    4 comentarii
1h
Cocktailuri si lichioruri

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Foarte buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba radauteana cu muschi de porc Ciorba radauteana cu muschi de porc

Carnea se spală bine, se taie bucăţele şi se pune la fiert într-o oală cu apă rece şi o linguriţă de sare se lasa sa

4 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciorba ardeleneasca de perisoare Ciorba ardeleneasca de perisoare

Va spuneam eu ca in bucataria mea se intalnesc 3 stiluri , 3 regiuni: Oltenia, Cluj si Bistrita. Si de fiecare data rezulta retete

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu zeama de varza acra