Carnea de pui se pune la fiert impreuna cu ceapa si cu putina sare si se spumeaza, iar cand a fiert se scoate la racit. Legumele se curata, se spala, se dau prin razatoare si se pun la fiert in apa de la carne. Dupa ce a fiert se da gustul supei cu sare si piper. Carnea racita se taie felii mai mici, se pune pe portii in farfurii, deasupra se torna supa fierbinte si se presara frunze de patrunjel tocate. Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii