Se amesteca untul, zaharul, oul, sarea, faina si praful de copt. Se lasa o ora la frigider. Pe o tava mare, se vor coace aproximativ 15 biscuiti. Dar inainte de a se introduce la 180 de grade, cam 10 minute, pe aluatul in forma rotunda de biscuite se pot presara stafide/ nuca maruntita/cioco maruntita/gem(yummy...e preferatul meu...mai ales un cookie cu gem de visine). La sfarsitul coacerii se presara zahar vanilat praf si se pot face gaurele mici in biscuite, dupa cum se observa si in poze)...Ciocolata e bine sa nu fie de menaj...luati o ciocolata pe care o adorati si taiati bucatele mici mici cu care ornati biscuitele...e o reteta foarte usoara si se pot pastra mai multe zile...sunt tot mai buni pe zi ce trece!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii