autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Cookies

Autor: Cristina Daniela Dunca (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Daniela Dunca (Chef de cuisine)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
- 115 gr. margarina, - 115 gr. unt, - 230 gr. zahar brun, - 115 gr. zahar, - 1 lingurita praf de copt, - sare, - 2 oua, - esenta de vanilie, - 500 gr. faina, - 250 gr. fulgi ciocolata cu lapte (am maruntit ciocolata cu lapte), - 100 gr. fulgi ciocolata amaruie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Se amesteca mai intai untul cu margarina.
se adauga zaharul si zaharul brun,
apoi un praf de sare, un praf de copt, 2 oua si esenta de vanilie.Se inglobeaza treptat faina,
apoi chipsurile de ciocolata cu lapte si cele de ciocolata amaruie.
Rezulta coca urmatoare:
Se formeaza bilute si se pun in tava cu hartie neunsa. Se coc aproximativ 10-15 min., atat cat sa se aureasca un pic, nu prea mult pentru ca altfel se intaresc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cookies" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chocolate crinkle cookies

Chocolate crinkle cookies

Incingeti cuptorul la 160 grade electric sau 140 pe gaz. Topiti ciocolata si untul la bain marie.

10 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Nesquik Cookies

Nesquik Cookies

Incinge cuptorul la 190˚C. Intr-un vas amesteca faina cu Nesquik, praful de copt si bicarbonatul

5 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    Super !

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 08 martie 2010

    Par a fi foarte buni!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

    Mmmm ce bune trebuie sa fieee!!!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

      Sunt delicioase...Si eu pregatesc ceva asemanator si imi plac foarte mult...

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 25 mai 2009

      Super reteta,imi place.

    • Fara foto

      mariana-sofia kosa (Bucatar sef) , 17 aprilie 2009

      Mi se par prea uscate,subtiri si parlite dedesubt.

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2009

      Arata foarte bine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

12 voturi

Ingrediente

  • - 115 gr. margarina
  • - 115 gr. unt
  • - 230 gr. zahar brun
  • - 115 gr. zahar
  • - 1 lingurita praf de copt
  • - sare
  • - 2 oua
  • - esenta de vanilie
  • - 500 gr. faina
  • - 250 gr. fulgi ciocolata cu lapte (am maruntit ciocolata cu lapte)
  • - 100 gr. fulgi ciocolata amaruie

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina Daniela Dunca
Sos de paste cu ardei si ton

Sos de paste cu ardei si ton

Se taie ceapa marunt , se curata ardei grasi se toaca si ei , se pun intr-o tigaie cu putin ulei

3 voturi    3 comentarii
25 min
Sosuri
Bule de carne

Bule de carne

Se pune painea in apa, se amesteca carnea cu ouale, patrunjelul tocat , parmezanul ras, laptele,

3 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Focaccia cu rozmarin

Focaccia cu rozmarin

Ma intai se pune drojdia intr-un castronel cu 2 linguri de apa se lasa aproximativ 10 minute , se

12 voturi    15 comentarii
1h
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Galuste cu surpriza