Melcisori cu suc de rosii si ciuperci

Timp pregatire
1800 minute
Complexitate
redusa
Melcisori cu suc de rosii si ciuperci

Ingrediente

  • jumatate de kilograme de ciuperci champignon,
  • jumatate de litru de suc de rosii
  • (facut in casa),
  • sare, piper negru macinat,
  • 200 de grame de melcisori,
  • putin ulei de floarea-soarelui
  • 2 cepe aurii, medii.

Mod de preparare

Ciupercile se spala bine cu apa rece, se toaca marunt. Apoi se taie ceapa marunt. Se pune foarte putin ulei intr-o tigaie(o lingurita-doua de ulei), se lasa sa se incinga, dupa care se adauga ceapa si ciupercile.

Se caleste rapid. Nu se tin decat cateva minute, dupa care se scot si se scurg. Intre timp, se pune apa intr-o oala, se adauga putina sare, apoi se lasa sa clocoteasca. Cand apa este clocotita, se adauga melcisorii si se tin 7-8 minute. Se fierb al dente, pentru ca astfel se pastreaza crocanti. Daca ii fierbeti prea mult, melcisorii vor deveni gelatinosi, si se vor lipi.

Dupa ce au fiert pastele, se scurg de apa, se adauga sosul de rosii, ceapa si ciupercile. Se amesteca, dupa care se poate servi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise