Ciupercile se spala bine cu apa rece, se toaca marunt. Apoi se taie ceapa marunt. Se pune foarte putin ulei intr-o tigaie(o lingurita-doua de ulei), se lasa sa se incinga, dupa care se adauga ceapa si ciupercile.
Se caleste rapid. Nu se tin decat cateva minute, dupa care se scot si se scurg. Intre timp, se pune apa intr-o oala, se adauga putina sare, apoi se lasa sa clocoteasca. Cand apa este clocotita, se adauga melcisorii si se tin 7-8 minute. Se fierb al dente, pentru ca astfel se pastreaza crocanti. Daca ii fierbeti prea mult, melcisorii vor deveni gelatinosi, si se vor lipi.
Dupa ce au fiert pastele, se scurg de apa, se adauga sosul de rosii, ceapa si ciupercile. Se amesteca, dupa care se poate servi.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii