autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Copane umplute

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 octombrie 2009

Ingrediente
4-5 pulpe superioare de pui, 200 g carnat taranesc afumat, 150 g cascaval, 1 gogosar, 1 pahar vin ( bere), frunze verzi de patrunjel, sare, piper, boia, 2 linguri ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui se spala, se sterg cu un prosop de hartie apoi se dezoseaza.
Carnatul , gogosarul si cascavalul se taie bastonase.
Copanele se umplu cu carnati, cascaval, gogosar si patrunjel verde.Se prind partile laterale cu scobitoarea sau se cos cu ata.
Se pun apoi copanele la prajit in ulei, intorcandu-le pe toate partile sau intr-o punga Knorr la cuptor.
Se presara cu condimente copanele prajite si se adauga vinul sau berea si le lasam sa fiarba la foc mic acoperite.
Copanele umplute se servesc cu cartofi piure si cu salata verde.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Copane umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi cu smantana la cuptor

Cartofi cu smantana la cuptor

Am curatat cartofii si i-am feliat. Am uns tava cu margarina, am pus un strat de cartofi, apoi stratul

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Mazare cu carne

Mazare cu carne

Carnea se taie cubulete. Ceapa se curata si se toaca marunt si se caleste in putin ulei.Adaugam o

18 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • roxana

    roxana (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

    mamaaaaaa, cum arata! O sa fac si eu, dar acum tin regim si nu am voie prajeli si altele... dar o memorez!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

    Foarte apetisante!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2009

    Bun,bun,bun...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

      buneeeeeeee!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 4-5 pulpe superioare de pui
  • 200 g carnat taranesc afumat
  • 150 g cascaval
  • 1 gogosar
  • 1 pahar vin ( bere)
  • frunze verzi de patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia
  • 2 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

roxana (Chef de cuisine)

mamaaaaaa, cum arata! O sa fac si eu, dar acum tin regim si nu am voie prajeli si altele... dar o memorez!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Sarmale cu ciolan