autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Copane umplute

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 octombrie 2009

Ingrediente
4-5 pulpe superioare de pui, 200 g carnat taranesc afumat, 150 g cascaval, 1 gogosar, 1 pahar vin ( bere), frunze verzi de patrunjel, sare, piper, boia, 2 linguri ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui se spala, se sterg cu un prosop de hartie apoi se dezoseaza.
Carnatul , gogosarul si cascavalul se taie bastonase.
Copanele se umplu cu carnati, cascaval, gogosar si patrunjel verde.Se prind partile laterale cu scobitoarea sau se cos cu ata.
Se pun apoi copanele la prajit in ulei, intorcandu-le pe toate partile sau intr-o punga Knorr la cuptor.
Se presara cu condimente copanele prajite si se adauga vinul sau berea si le lasam sa fiarba la foc mic acoperite.
Copanele umplute se servesc cu cartofi piure si cu salata verde.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Copane umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Vinete umplute la cuptor-specific tarilor arabe

Vinete umplute la cuptor-specific tarilor arabe

Se curata vinetele de coaja si se taie in jumatati. Se scoate miezul vinetelor si se aseaza intr-o

20 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Fazan cu gutui

Fazan cu gutui

Fazanul eu îl fierb în Kuktă (adică vasul de fierbere sub presiune) împreuna cu morcovii, păstârnacul

2 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • roxana

    roxana (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

    mamaaaaaa, cum arata! O sa fac si eu, dar acum tin regim si nu am voie prajeli si altele... dar o memorez!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

    Foarte apetisante!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2009

    Bun,bun,bun...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

      buneeeeeeee!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 4-5 pulpe superioare de pui
  • 200 g carnat taranesc afumat
  • 150 g cascaval
  • 1 gogosar
  • 1 pahar vin ( bere)
  • frunze verzi de patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia
  • 2 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

roxana (Chef de cuisine)

mamaaaaaa, cum arata! O sa fac si eu, dar acum tin regim si nu am voie prajeli si altele... dar o memorez!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu ciuperci