autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Copane umplute

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 octombrie 2009

Ingrediente
4-5 pulpe superioare de pui, 200 g carnat taranesc afumat, 150 g cascaval, 1 gogosar, 1 pahar vin ( bere), frunze verzi de patrunjel, sare, piper, boia, 2 linguri ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui se spala, se sterg cu un prosop de hartie apoi se dezoseaza.
Carnatul , gogosarul si cascavalul se taie bastonase.
Copanele se umplu cu carnati, cascaval, gogosar si patrunjel verde.Se prind partile laterale cu scobitoarea sau se cos cu ata.
Se pun apoi copanele la prajit in ulei, intorcandu-le pe toate partile sau intr-o punga Knorr la cuptor.
Se presara cu condimente copanele prajite si se adauga vinul sau berea si le lasam sa fiarba la foc mic acoperite.
Copanele umplute se servesc cu cartofi piure si cu salata verde.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Copane umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui Nicoise

Pui Nicoise

Se incalzeste jumatate din vin intr-o tigaie mai mare . Cand fierbe adaugam pulpele si lasam si pe

12 voturi    10 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
pui pe sticla

pui pe sticla

Se decongeleaza si se spala foarte bine puiul,se spala o sticla de bere se umple cu apa calduta,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • roxana

    roxana (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

    mamaaaaaa, cum arata! O sa fac si eu, dar acum tin regim si nu am voie prajeli si altele... dar o memorez!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

    Foarte apetisante!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2009

    Bun,bun,bun...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

      buneeeeeeee!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 4-5 pulpe superioare de pui
  • 200 g carnat taranesc afumat
  • 150 g cascaval
  • 1 gogosar
  • 1 pahar vin ( bere)
  • frunze verzi de patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia
  • 2 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

roxana (Chef de cuisine)

mamaaaaaa, cum arata! O sa fac si eu, dar acum tin regim si nu am voie prajeli si altele... dar o memorez!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu ciuperci la cuptor
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania