autor:

Fara foto

» » Fripturi

copanele cu miere si bere

Autor: magdabu (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 16 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: magdabu (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 16 martie 2009

Ingrediente
10 copanele, o lingura de miere, condimente pentru carne de pui, 2 linguri cu ulei, o cutie cu bere neagra

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca condimentul pentru carne de pui cu uleiul si mierea. Se obtine ca o pasta. Copanelele curatate in prealabil se ung cu pasta obtinuta, se pun intr-o tava si se adauga cam jumatate din cutia cu bere. Se dau la cuptor la foc potrivit pana scade berea si copanelele sunt bine rumenite.
Daca ti-a placut reteta noastra "copanele cu miere si bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura aroma de toamna

Friptura aroma de toamna

Se curata ceapa si se taie solzisori, morcovul mic bastonase, ardeiul fasii lungi. Luam prazul ,

4 voturi    9 comentarii
1h
Fripturi
Snitele din burta de vita prajite sau coapte la cuptor

Snitele din burta de vita prajite sau coapte la cuptor

Daca folositi burta proaspata ,aceasta se spala,se curata bine de grasime,de pielite si se freaca

12 voturi    4 comentarii
2h 50 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 10 copanele
  • o lingura de miere
  • condimente pentru carne de pui
  • 2 linguri cu ulei
  • o cutie cu bere neagra

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Coaste la cuptor cu cimbru de câmp si portocale (Entercosto no forno com tomilho e laranjas)