autor:

Fara foto

» » Fripturi

copanele cu miere si bere

Autor: magdabu (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 16 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: magdabu (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 16 martie 2009

Ingrediente
10 copanele, o lingura de miere, condimente pentru carne de pui, 2 linguri cu ulei, o cutie cu bere neagra

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca condimentul pentru carne de pui cu uleiul si mierea. Se obtine ca o pasta. Copanelele curatate in prealabil se ung cu pasta obtinuta, se pun intr-o tava si se adauga cam jumatate din cutia cu bere. Se dau la cuptor la foc potrivit pana scade berea si copanelele sunt bine rumenite.
Daca ti-a placut reteta noastra "copanele cu miere si bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de pui la cuptor cu legume

Friptura de pui la cuptor cu legume

Carnea se portioneaza in bucati mai mici,pieptul de pui se bate cu ciocanul de snitele, pulpele se

6 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Frigarui

Frigarui

Pieptul de taie cuburi mari, iar aceeasi dimensiune se pastreaza pentru rosii si ardei. Ceapa o taiem

8 voturi    5 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 10 copanele
  • o lingura de miere
  • condimente pentru carne de pui
  • 2 linguri cu ulei
  • o cutie cu bere neagra

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Muschiulet de porc la cuptor