autor:

» » Fripturi

copanele cu miere si bere

Autor: magdabu (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 16 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: magdabu (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 16 martie 2009

Ingrediente
10 copanele, o lingura de miere, condimente pentru carne de pui, 2 linguri cu ulei, o cutie cu bere neagra

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca condimentul pentru carne de pui cu uleiul si mierea. Se obtine ca o pasta. Copanelele curatate in prealabil se ung cu pasta obtinuta, se pun intr-o tava si se adauga cam jumatate din cutia cu bere. Se dau la cuptor la foc potrivit pana scade berea si copanelele sunt bine rumenite.
Daca ti-a placut reteta noastra "copanele cu miere si bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 10 copanele
  • o lingura de miere
  • condimente pentru carne de pui
  • 2 linguri cu ulei
  • o cutie cu bere neagra

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Gratar din carne tocata de curcan cu susan