autor:

Fara foto

» » Fripturi

copanele cu miere si bere

Autor: magdabu (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 16 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: magdabu (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 16 martie 2009

Ingrediente
10 copanele, o lingura de miere, condimente pentru carne de pui, 2 linguri cu ulei, o cutie cu bere neagra

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca condimentul pentru carne de pui cu uleiul si mierea. Se obtine ca o pasta. Copanelele curatate in prealabil se ung cu pasta obtinuta, se pun intr-o tava si se adauga cam jumatate din cutia cu bere. Se dau la cuptor la foc potrivit pana scade berea si copanelele sunt bine rumenite.
Daca ti-a placut reteta noastra "copanele cu miere si bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rulada de porc si ciuperci la cuptor

Rulada de porc si ciuperci la cuptor

Carnaciorii daca vi se par prea grosi ii puteti taia in jumatate pe lungime,usturoiul se piseaza,castraveciorii

14 voturi    12 comentarii
40 min
Fripturi
Gratar picant de pui la cuptorul cu halogen Oven

Gratar picant de pui la cuptorul cu halogen Oven

Aceasta mancare poate fi preparata si in cuptorul aragazului, cuptor grill sau pe gratar, daca nu

4 voturi    2 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 10 copanele
  • o lingura de miere
  • condimente pentru carne de pui
  • 2 linguri cu ulei
  • o cutie cu bere neagra

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Bife de vitel în sos de smântânã