autor:

Cely Snijec

» » Fripturi

Copanele cu susan

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
4 copanele, 0 ceapa, un morcov, sare, piper, foi de dafin, 150 g susan

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Copanelele se fierb impreuna cu legumele, se scurg pe un servet de hartie, se trec prin susan si se rumenesc in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele cu susan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
FRIPTURA DE PUI

FRIPTURA DE PUI

Copanele se spala, se condimenteaza, se pun in tava. Peste ele se toarna ulei amestecat cu apa si

16 voturi    12 comentarii
1h
Fripturi
Ciocanele apetisante

Ciocanele apetisante

ciocanelele se parlesc de fulgi apoi se spala cu apa rece ,se aseaza intr-o tava peste ele se pune

3 voturi    9 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 25 august 2010

    Bune tare si usor de facut.....

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
mac myra

mac myra (Chef de cuisine)

Bune tare si usor de facut.....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Frigarui de fudulii de curcan la grill (gratar)