Copanelele se fierb in putina apa, la care se adauga ceapa si condimentele.Dupa ce sunt fierte, se lasa la scurs si se infasoara in fasii de foietaj. Se asaza in tava si se dau la cuptorul incins, pana se rumenesc. Se servesc calde cu salata verde sau muraturi.
Sau:
Se pot trece prin ou, presarate cu susan, prajite in ceaun
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii