autor:

Cely Snijec

» » Fripturi

Copanele in aluat

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
- copanele, - o ceapa, - sare, piper, dafin, - foietaj, - condimente

Dificultate: Redusa Timp: 5h

0 voturi

Mod de preparare

Copanelele se fierb in putina apa, la care se adauga ceapa si condimentele.Dupa ce sunt fierte, se lasa la scurs si se infasoara in fasii de foietaj. Se asaza in tava si se dau la cuptorul incins, pana se rumenesc. Se servesc calde cu salata verde sau muraturi.
Sau:
Se pot trece prin ou, presarate cu susan, prajite in ceaun
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele in aluat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschi de porc umplut

Muschi de porc umplut

Se taie muschiul pe jumatate dar nu pana la capat, se va adauga felia de sunca, branza topita si

3 voturi    3 comentarii
59 min
Fripturi
Friptura la cuptor cu fasole Azuki si cus-cus

Friptura la cuptor cu fasole Azuki si cus-cus

Friptura se spala,se zvanta si apoi o punem intr-un bol cu jumatate ceasca de vin rosu, pentru 2

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

    Imi place tare mult...

  • Fara foto

    Cely , 10 iunie 2009

    Susanul prajit da un gust foarte bun si un aspect placut

  • NicoletaC

    NicoletaC (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

    Eu trec copanelele prin pesmet, mi-e mai la indemana. Data viitoare fac cu susan si pun si poza, promit.

Dificultate

Redusa

Timp

5h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi place tare mult...

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Fille de porc