Copanelele se fierb in putina apa, la care se adauga ceapa si condimentele.Dupa ce sunt fierte, se lasa la scurs si se infasoara in fasii de foietaj. Se asaza in tava si se dau la cuptorul incins, pana se rumenesc. Se servesc calde cu salata verde sau muraturi.
Sau:
Se pot trece prin ou, presarate cu susan, prajite in ceaun
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii