autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

CORABIE BANANA

Autor: SIMONA FLAIH (Bucatar sef)   
   Specific: 

Slovacia


    Reteta postata pe: 17 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA FLAIH (Bucatar sef)   
Specific:  

Slovacia


Reteta postata pe: 17 ianuarie 2007

Ingrediente
4BANANE, 4LINGURI GEM, SUCUL DE LA O LAMAIE, FRISCA, BOMBOANE COLORATE

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

SE TAIE BANANELE IN DOUA PE LUNGIME, SI SE STROPESC IMEDIAT CU SUCUL DE LAMAIE SA NU SE INEGREASCA. SE SCOATE MIEZUL IAR IN COAJA SE INTINDE GEMUL, DUPA CARE SE PUN INAPOI. SE ORNEAZA JUMATATILEDE BANANA CU FRISCA SI BOMBOANE COLORATE. PANZA CORABIEI SE FACE DIN HARTIE COLORATA SI SE INFIG CU AJUTORUL SCOBITORILOR.
Daca ti-a placut reteta noastra "CORABIE BANANA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu capsuni si crema de Ricotta

Tarta cu capsuni si crema de Ricotta

E perioada capsunilor parfumate, asa ca trebuie "exploatate" la maxim! :) Pentru blat se amesteca

15 voturi    5 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Turnata cu budinca de vanilie

Turnata cu budinca de vanilie

Se bat ouale bine cu sarea, apoi se pune zaharul si se amesteca bine pana se topeste. Se adauga uleiul

1 vot    1 comentariu
1h 15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Ingenios...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Ingenios...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Tarta rasturnata cu caise caramelate