Fileurile de piept de pui se condimenteaza cu rosmarin,sare si piper .Peste fiecare bucata de file asezam cate o felie subtire de slaninuta afumata
apoi rulam si prindem in scobitori.Ardeiul gras(4 bucati) curatat si spalat il taiem in jumatati.In fiecare jumatate de ardei gras asezam cate un rulou.Cand corabioarele sunt gata le asezam intr-un vas peste care turnam un pahar cu vin alb.Printre corabioare intercalam fasii de ardei gras si frunze de patrunjel.
Dam la cuptor ,avand grija ca din cand in cand sa stropim corabioarele cu sosul din vas.Daca mai este nevoie putem sa mai adaugam vin sau apa.Cand carnea este bine facuta si rumena ,scoatem din cuptor .
Indepartam scobitorile si servim calde!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii