Se transeaza fiecare piept de pui in cate patru fileuri, apoi se bate usor cu ciocanul de snitele. Se obtin astfel, 8 snitele de piept de pui, pe care se aseaza cate o felie de cascaval, una de kaizer si se ruleaza. Se da fiecare rulou prin faina, apoi prin ou, amestecat in prealabil cu condimente dupa care prin pesmet. Se prajesc rulourile la foc mic. Se pot servi cu cartofi sau salata. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii