autor:

Marian

» » Mancaruri cu carne

Cordon Bleu

Autor: Marian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 02 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 02 martie 2012

Ingrediente
2 piepturi de pui, 200 g kaizer, 200 g cascaval afumat, 3 oua, faina, pesmet, condimente pentru carne de pui, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

9 voturi

Mod de preparare

Se transeaza fiecare piept de pui in cate patru fileuri, apoi se bate usor cu ciocanul de snitele. Se obtin astfel, 8 snitele de piept de pui, pe care se aseaza cate o felie de cascaval, una de kaizer si se ruleaza. Se da fiecare rulou prin faina, apoi prin ou, amestecat in prealabil cu condimente dupa care prin pesmet. Se prajesc rulourile la foc mic. Se pot servi cu cartofi sau salata. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cordon bleu de pui

Cordon bleu de pui

Bucățile din piept de pui se pun pe rând în folii de plastic și se bat bine până ajung la

15 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Cordon bleu

Cordon bleu

Se spala,se lasa la scurs,se taie pe mijloc fiecare piept in parte si se bate usor cu ciocanul.Se

13 voturi    17 comentarii
30h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

9 voturi

Ingrediente

  • 2 piepturi de pui
  • 200 g kaizer
  • 200 g cascaval afumat
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet
  • condimente pentru carne de pui
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Marian
Oua umplute

Oua umplute

Ouale fierte se taie in jumatati, in lung. Ficatul de pui se fierbe, iar dupa ce s-a racit se da

26 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu oua
Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Piure: Se curata cartofii si se pun la fiert. Se adauga putina sare si o lingura de ulei. Cand

38 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida gratinata

Conopida gratinata

Dupa ce se curata, conopida este pusa la fiert circa 15 minute. Se scurge apa, se spala conopida

35 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Floare de colt (Chef de cuisine)

Delicios !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui cu smantana la cuptor