autor:

Marian

» » Mancaruri cu carne

Cordon Bleu

Autor: Marian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 02 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 02 martie 2012

Ingrediente
2 piepturi de pui, 200 g kaizer, 200 g cascaval afumat, 3 oua, faina, pesmet, condimente pentru carne de pui, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

9 voturi

Mod de preparare

Se transeaza fiecare piept de pui in cate patru fileuri, apoi se bate usor cu ciocanul de snitele. Se obtin astfel, 8 snitele de piept de pui, pe care se aseaza cate o felie de cascaval, una de kaizer si se ruleaza. Se da fiecare rulou prin faina, apoi prin ou, amestecat in prealabil cu condimente dupa care prin pesmet. Se prajesc rulourile la foc mic. Se pot servi cu cartofi sau salata. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cordon bleu

Cordon bleu

Carnea se feliaza in felii subtiri si se bate cu batatorul pentru snitele, se ung cu mustar se condimenteaza,

0 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Cordon bleu

Cordon bleu

Felile de piept de pui au fost cam groase si drept urmare le-am batut cu ciocanul sa le mai subtiez

5 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

9 voturi

Ingrediente

  • 2 piepturi de pui
  • 200 g kaizer
  • 200 g cascaval afumat
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet
  • condimente pentru carne de pui
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Marian
Oua umplute

Oua umplute

Ouale fierte se taie in jumatati, in lung. Ficatul de pui se fierbe, iar dupa ce s-a racit se da

26 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu oua
Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Piure: Se curata cartofii si se pun la fiert. Se adauga putina sare si o lingura de ulei. Cand

35 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida gratinata

Conopida gratinata

Dupa ce se curata, conopida este pusa la fiert circa 15 minute. Se scurge apa, se spala conopida

35 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Floare de colt (Chef de cuisine)

Delicios !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Gulas de vita