Cordon bleu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Cordon bleu

Ingrediente

  • un piept de pui
  • felii subtiri de sunca ( ideal ar fi afumata)
  • felii de cascaval ( eu am pus afumat)
  • sare
  • piper
  • 2 oua mai mici
  • faina
  • pesmet

Mod de preparare

Curatam pieptul de pui de piele si il taiem felii ca de snitel, il batem putin cu un ciocan de bucatarie pentru a nu fi groase ( mie mi-au iesit 6 fileuri de pui). Peste fiecare file punem cate o felie de cascaval si deasupra cascavalului cate o felie de sunca. Rulam fiecare file de pui il saram si piperam si le dam la frigider pentru o jumatate de ora.

Dupa ce am scos rulourile de la frigider, le-am trecut prin faina alba de grau amestecata cu putina sare, apoi prin ouale batute si la final le-am trecut prin pesmet.

Rulourile le prajim in ulei incins la foc mediu pana se rumenesc pe ambele parti. Este foarte bun alaturi de garnitura preferata si o salata.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure